Lányai nem állnak szóba Bakáccsal

2011. február 10. 09:16

Bakács Tibor a TV2 Frizbi című műsorának szerdai felvételén mesélt nehéz helyzetéről. A szalámitolvaj újságíró Hajdú Péternek elmondta, a legnehezebben azt viseli, hogy lányai elfordultak tőle. A volt Megasztár-zsűri nem tudja, hogy munkája elvesztése után hogyan tartja el hamarosan születendő harmadik gyermekét.

2011. február 10. 09:16

Bakács Tibor Hajdú Péter műsorába vallott a bolti lopásról: „Már régóta nincsen pénzem, most már munkáim sem. Kenyeret, hagymát, krumplit vettünk, nagybevásárlás volt. Többször elmentem a szalámik előtt, de tudtam, erre nem futja. Aztán magam sem értem, miért, elvittem. A párom nem tudott az egészről.” „Nagyon emberségesek voltak velem, csak az fájt, hogy azonnal kiment a hír. A gyerekeimnek sem volt időm szólni, nagyon megharagudtak rám, nem beszélnek velem. Ez a legnagyobb fájdalmam. A Klub Rádióból először kirúgtak, majd csak felfüggesztettek” - mondta Bakács.

A Megasztár volt zsűrije elmondta: „Most belőlem lesz precedens, tettes és áldozat egyszerre. Pedig a rendszerváltás óta szinte mindig próbáltak bevonni a politikai életbe, hogy üzletszerűen dolgozzak, de nemet mondtam. Mert ami ott ment, az nem más, mint lopás. De nem én vagyok a legnagyobb tolvaj e hazában.” Bakács barátnője gyermeket vár és jelenleg nem tudja, hogyan fogják a kicsit felnevelni: „Most a cél, hogy megbékítsem a jó istent, a gyerekeimet, majd bebizonyítsam, hogy ezt a bűnt túl lehet élni. Azért nem folyamatos lopásból élek.”

A Bors megkereste a szalámi gyártóját azzal, hogy kapnak-e az alkalmon, hogy felkérjék reklámarcnak Bakácsot, ám a PICK vezérigazgatója nem válaszolt a kérdésre.

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nagytestver
2011. február 11. 16:36
A legtöbb ember ott hibázza el, hogy néha-néha álmodozni mer...:)))))
Thomas Müller
2011. február 11. 13:57
Lányai nem állnak szóba Bakáccsal - hoax
bakszakáll
2011. február 11. 13:49
"Azért nem folyamatos lopásból élek." Most ezen kellene meghatódnom? Különben is, honnan tudjam? Mert a mondóka fordítva is igaz: aki hazudik az lop.
Vizigót
2011. február 10. 22:41
"Most belőlem lesz precedens, tettes és áldozat egyszerre." A nagy mártír Tibor, azért a Golgotára ne vidd fel magad. "De nem én vagyok a legnagyobb tolvaj e hazában." Ez speciel igaz Tibor, te csak egy sima bolti szarka vagy. "Bakács barátnője gyermeket vár és jelenleg nem tudja, hogyan fogják a kicsit felnevelni" Tibor, van egy olyan dolog hogy munka. Akár kétkezi fizika is. Ja, hogy az neked rangon aluli? Szólj Ivánnak és Imrének, hátha szponzorálnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!