Kirúgták a színházból is Bakácsot

2011. február 15. 10:16

Bakács Tibort a Klubrádió után a Komédiumból is kényszerszabadságra küldték. Kollégái szerint az újságíró ugyanolyan súlyos presztízsveszteséget szenvedett el, mint Stohl András és Császár Előd.

2011. február 15. 10:16

Vasárnap utoljára lépett színpadra a Tibor evangéliuma című közéleti talkshow-jával Bakács Tibor Settenkedő a Komédium Színházban Para-Kovács Imrével és Vágvölgyi B. Andrással. A fellépés előtt egy órával, a színház büféjében Vágvölgyi B. András és több ismeretlen személy a Bakács körül kialakult helyzetet elemezve arra jutott, hogy a művésznek egy időre el kell búcsúznia a színpadtól. Szerintük az újságíró ugyanolyan súlyos presztízsveszteséget szenvedett el, mint Stohl András és Császár Előd.

Bakács Tibor a színpadon őszintén beszélt az esetről: „Teológus végzettséggel pontosan tudom, hogy milyen rettenetes az a két bűnöm amim van: a bujaság és a torkosság. Eddig nem tudtam beszélni erről, mert nem kérdezték meg rendesen: ha a lényeget akarom megfogalmazni, akkor hoztam egy rossz döntést, aminek a következményeit egy életen át viselem. Mindenkitől bocsánatot kérek, akit megbántottam ezzel. Aztán én meg az Isten lerendezzük ezt” - fejezte be monológját. Bakács az előadás végén bejelentette: „Azt beszéltük meg a vezetéssel, hogy úgy, mint a Klubrádióban, egy darabig itt nem leszek. Aztán majd meglátjuk...”

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csi
2011. február 16. 09:17
Nem csak szalámit lopott. Az összes kabátzsebében volt valami, csak ügyesen kipakolta. Nem csak lopós, hazudós is. Videóval. http://www.borsonline.hu/news.php?bakacs-nem-csak-szalamit-lopott-exkluziv-video-&op&hid=38861
Mitya Ivanov
2011. február 16. 08:42
Topónak with love: http://www.borsonline.hu/news.php?itt-a-bizonyitek-nem-csak-szalamit-lopott-bakacs-exkluziv-video&op&hid=38875
Claypool
2011. február 15. 22:27
Nem kiállni a barátunk mellett nem szép dolog. Ejnye , ejnye!
shermes hollock
2011. február 15. 15:48
"a Bakács körül kialakult helyzetet elemezve arra jutott, hogy a művésznek egy időre el kell búcsúznia a színpadtól." Azert ez elegge bicskanyitogato. Azt megertem, hogy az emberi termeszet olyan, hogy idovel elparolog a jelenlegi erzelem - aki most haragszik ra vagy hozzam hasonloan megveti ezt az embert idovel mar nem erez ugyanigy - de erre apellalni elegge visszataszito. Hogy mar most igy terveznek, az azt mutatja, hogy az eltavolitas mogott nincsen semmifele erkolcsi tartalom, oket aztan ugyan egy cseppet sem zavarja, mindossze a publikumnak akarnak megfelelni. Eloszor is ez elegge sokat mond milyen erkolcsi "magaslatokban" is vannak ok mind. Masodszor ugyan mennyiben lesz az a Bakacs becsuletesebb? Ugyanez a moralis taplo lesz (korabbi TB- es ado be nem fizetese, csak akkor rendezte a szamlat, amikor mar buntetes is jart vele, aztan a szalamiugy, mindezek soran meg volt arca barmilyen temahoz hozzaszolni), csak akkor mar nem lesz friss a dolog.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!