Éhes, magányos Settenkedő

2011. február 08. 11:45

A Blikk összeállítása bemutatja Bakács Tibor anyagi, magánéleti, illetve szakmai kudarcát. A Megasztár egykori zsűritagja hat éven keresztül nem fizetett adót.

2011. február 08. 11:45

Beszámolt élete kudarcairól az a Bakács Tibor, aki a hétvégén szalámit tulajdonított el egy hipermarketből. A zenekritikus-újságíró beszélt adóelkerüléséről és anyagi ellehetetlenüléséről is.

Olyan vállalkozó voltam, aki nem fizette be az adót, majd egyszer csak megjelent az APEH, és több milliót követelt, amely fillérre pontosan a Megasztárért kapott gázsimat jelentette” - mondta el a szalámitolvaj a Tilos Rádiónak.

Bakácsnak nagy törést okozott házasságának felbontása, illetve szakmai ellehetetlenülése is. Ennek oka, hogy a bulvármédiában megjelenő értelmiségit eredeti közegében már nem vették komolyan.

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
shermes hollock
2011. február 08. 18:22
Akkor mar ertem hogy is van ez a szalamilopas ! Gyakorlott tolvajkent, hat evig folyamatosan lopott, igy hat most sem allt tavol tole ez a dolog. Azert az erdekes, hogy mikor rajtakaptak eppen volt annyi milliocskaja, hogy kifizesse a buntetest es ez azert azt jelenti, hogy a., korabban az adokent befizetendo osszeget elkoltotte, b., egy sorozatnyi bulvarkodassal sokmilliot tudott keresni, majd ezt duzzogva, de meg tudta ismetelni, es ujabb millio(ka)t szerzett. Szegenyke, remelem nagyon nem szenvedett:) Azert megkerdeznem kinek van arra LEHETOSEGE, hogy ilyen konnyen - mert ez annyin mulott vallalja-e, akarja-e - tudjon milliokat keresni? politikus nem szamit:)) Most ezek utan hogyan erezzen barki sajnalatot iranta? Valoszinuleg sokkal tobb volt a masodik sorozatert kapott osszeg (mert azt ugye megtarthatta), mint masnak par evi atlagfizetese. Azert meg valamit nem ertek: a Blikk moralis sullyedest irt le, hogy hol tart most, pedig milyen szinten is volt korabban: ujsagirokent tarsadalmi temakhoz szolt hozza, mikor eppen kozben adot csalt. Moralis tartas mar akkor sem volt, csak nem volt olyan nyilvanvalo. BONUSZ: Es a jo edes anyjat, hogy ket gyerekkel baszott fizetni TB-t (mert ugye gyerekkel meg tobbet vett ki a kozosbol, de oda befizetni nem birt)!
Machiavelli
2011. február 08. 18:06
Az az igazság, hogy én is voltam olyan helyzetben, hogy nem tudtam befizetni az adót, csak a Bakáccsal ellentétben én nem lebuktam vele, hanem amikor fizetni kellett volna, akkor megkerestem az APEH-ot és kértem részletfizetést. Kurva nehezen nyögtük ki, de részletekben kifizettem. Szerintem ez a normális, nem az, hogy settenkedek, aztán lebukok.
tóth mária
2011. február 08. 16:04
xar-alak, mint a többi cikkben említettek ! szegények, így szocializálódtak.nekik mindent szabad. semmi bajuk nem lesz, ez csak álom, amíg olyan bírók, ügyészek ülnek, és állnak ott, ahol nem kellene!
fiandre
2011. február 08. 15:49
Nem ő fosztogatta a sarkadi Tesco-t is?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!