Derce Tamás

2011. január 28. 12:22

Húsz évig vezetni egy kerületet, majd az érdemek elismeréséért életfogytig tartó javadalmazást kapni a szeretett kerülettől: királyság.

2011. január 28. 12:22

Különösen igaz a nyertesség abban az esetben, ha egy olyan díjat vehet át az ember, amiben csak és kizárólag ő részesülhet. Nem semmi elismerés ez húszéves pályafutásáért. Bár egy kerületi polgármester soha nem keresett rosszul, készséggel elhisszük, hogy húsz év polgármesterség után is megérdemel annyi jövedelmet a megpihenés idejére, amennyiről az éjjel-nappal güriző emberek nagy többsége csak álmodhat. Álomszerű pályafutás, mindhalálig tartó győzelem: Derce Tamás egy valódi Nyertes! Mi ebben a kitüntetésben részesítjük őt, pénzjutalom sajnos nem jár mellé.

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kettes
2011. január 30. 09:59
A mandiner jobban tenné, ha fogyatékos olvasói kedvéért egy kurva nagy csillaggal megjelölné, hogy mikor ironizál.*
Nemhivo
2011. január 29. 08:20
...sikerült alulmúlni a "vastagbőrű" maszopot.... Gratula! Szánalom, ahogyan egyesek még mennyire védik a védhetetlent, és folyton "hátrafelé" mutogatnak.... ...a narancsfanok "érvei": 1 -Na jó, de hát a maszop is miket csinát? 2- Na és akkor most jöjjön vissza a gyurcsótány? ...persze 1bites aggyal nem is várható ennél több...
Karcsi75
2011. január 28. 15:18
Sokallom egy kicsit, de nézzük kiadási oldalt lesarkítva: Jelenleg 62 éves éljen még sokáig, de mondjuk még 20 évet tölt ebben a porhüvelyben. Akkor összesen 84.000.000 forintba kerül ez az összeg még mindig nem éri el egy BKV-s HR-s lelépési pénzét sem a többiről nem is beszélve.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!