Kék ufó szállt el Washington felett

2010. november 09. 10:48

Azonosítatlan repülő tárgyat láttak a Washingtonhoz közeli Centerville lakói. Egy szemtanú videóra is vette a furcsa jelenséget.

2010. november 09. 10:48

A Washingtonhoz közeli Centerville felett Virginiában múlt hét szerdán azonosítatlan repülő tárgyat láttak. Több helyi lakos is felfigyelt a kék fényt árasztó, némán, hirtelen irányváltásokkal közlekedő „ufóra”. A helyiek hozzászoktak a ugyan légiforgalomhoz, de a hétfőn látott kék dolgot nem tudták hova tenni.

„Egyszercsak megállt, majd visszafordult. Aztán újra megállt, és hirtelen felrepült” - mondta a Fox News-nak Brian Fains. A szemtanú telefonjával videót is készített a jelenségről: „Teljesen néma volt. Távoli kék fény volt, nem pislákolt, csak kék volt. Fura. Ilyet csak a mozikban látni. Amíg mi itt vagyunk, biztos vagyok benne, hogy vannak más dolgok is az univerzumban” - tette hozzá.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!