Az Oxfordon tartott előadást Pamela Anderson

2010. október 28. 12:59

Pamela Anderson a húsfogyasztás ellen kampányolt a világ egyik első számú egyetemén. A modell-színésznő vegetáriánus és lelkes állatvédő.

2010. október 28. 12:59

Rá kell venni az embereket, hogy teljesen mellőzzék tányérjukról az állati eredetű élelmiszereket - mondta Pamela Anderson egykori Baywatch-sztár. A modell elmondta, hogy kislányként elkísérte édesapját egy vadászatra, és többé rá se tudott nézni a húsokra.

A PETA tiszteletbeli elnöke nem először veszi védelmébe az állatokat. Legutóbb ötven kutyának, köztük a Mexikói-öbölben történt olajkatasztrófa után magára hagyott állatoknak segített új otthont találni.

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ultima Ratio
2010. október 29. 11:57
Igen, a PETA! Rendkívül vicces szervezet, abszolút elmebetegek. Például minden eszközzel harcolnak az ellen, hogy az emberek tejet igyanak, és az iskolákban tejet adjanak a gyerekeknek, mert(kapaszkodni), szerintük a tejivás nem más, mint nemi erőszaktétel a teheneken. Ilyen és ehhez hasonló kampányaik vannak, nem sima állatvédő szervezetre kell gondolni hanem bigott hülyékre.
kaktusz
2010. október 29. 10:39
Apucival vadaszott.. szornyu! S mi kozunk nekunk ehhez? Ha nem eszik nem eszik! En sem eroszakolom senkire hogy egye a hust mert szerintem az jo! O se tegye!
sky.net
2010. október 29. 08:47
de oxford is lecsúszott rendesen , már mindenféle nyomorék kurva tarthat előadást ?
sky.net
2010. október 29. 08:45
ez pofázik vegiről , hát úgy gyűrte befelé a kóbászt hogy ...öröm volt nézni is :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!