Milliárdokkal tartozik Krokodil Dundee

2010. augusztus 16. 15:09

Mintegy három milliárd forintnak megfelelő összeggel tartozik az ausztrál adóhatóságnak Paul Hogan, a Krokodil Dundee-filmek sztárja. A hatóságok szerint a színész a filmjei után kapott jutalékot adóparadicsomokba mentette.

2010. augusztus 16. 15:09

Paul Hogan ellen évekkel ezelőtt indítottak nyomozást, mert feltételezések szerint több komoly összegeket menekített adóparadicsomokba. Egy ausztrál napilap szerint mintegy 37,6 millió ausztrál dollárnyi eltitkolt jövedelemről van szó. A legmagasabb adókulccsal számolva ezután az összeg után legkevesebb 15 millióval, azaz nagyjából 2,93 milliárd forinttal tartozik az adóhivatalnak a színész. De ehhez még hozzájön az adóelkerülés miatti büntetés is.

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gyuszika
2010. augusztus 16. 23:09
Megsajnálom mint az itthon tengődő minimál nyugdíjon levő művészeket mint pld.: " Korda Gyurika"
gyula
2010. augusztus 16. 19:44
Javaslom neki menjen el az MSZP , vagy a / volt / SZDSZ székházba . Olyan technikákat ismer meg , amitől még Uri Geller is elszégyellné magát .... Jóllakott napközis .....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!