Megfenyegették, lezsidózták DJ Palotait

2010. augusztus 16. 12:42

A biztonsági személyzet antiszemita megjegyzéseket tett, illetve megfenyegette Palotai Zsoltot a Sziget utolsó napján.

2010. augusztus 16. 12:42

A DJ Codex információi szerint a Szigeten hivatalosan reggel 6-ig játszó DJ Palotai fellépését 5 óra környékén a biztonsági személyzet szakíttatta félbe. A biztonságiak állítólag megfenyegették a hazai elektronikus zene egyik úttörő alakját, aki hiába próbálta tisztázni az esetleges félreértést.

Állítólag az „azonnal kapcsold ki a zenét, különben leütünk” frázison kívül súlyosabb testi fenyegetések és antiszemita megjegyzések is elhangzottak. A DJ Codex bojkottot hirdet a Sziget ellen, szerintük ugyanis „vérlázító és bicskanyitogató, hogy bármilyen rendezvényen megtörténhet ilyen, és nem csak a rengeteg pénzt otthagyó bulizni vágyó vendégekkel, hanem a meghívott művészekkel is”.

A DJ Codex oldalán található írások pillanatnyilag nem elérhetőek, ám egy blogon elérhető a cikk teljes terjedelmében.

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
barang
2010. augusztus 16. 16:10
In-Kal Security
grün
2010. augusztus 16. 15:01
ez a meghívott MŰVÉSZEK azért súlyos...
freehckr
2010. augusztus 16. 13:14
Breaking! Az MSZP és az LMP képviselői sajnálattal értesültek az óbudai Sziget fesztiválon történt antiszemita megnyilvánulásokról és a fellépő művészeket ért atrocitásról, és mindkét párt vezetői az ügyészséghez fordulnak az ügy mielőbbi kivizsgálása érdekében, illetve kezdeményezik a parlament kulturális bizottságának összehívását. Továbbá sürgetik a rendészeti bizottság összehívását is a Sziget fesztiválon történt autólopások, autófeltörések, kábítószer kereskedés és nagyszámú zseblopás miatt, valamint további egyeztetéseket kezdeményeznek a parlamentet takarító cég délelőttös személyzetével is mert a két párt képviselői az egyik mosdóban nem találtak szappant és kéztörlőt. Kapcsolódó http://mandiner.hu/cikk/20100815_magyar_sziget_ugyesszel_vizsgalodna_az_lmp http://mandiner.hu/cikk/20100812_mszp_bizottsagi_ulest_a_magyar_sziget_miatt
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!