Mégis apa lehet Elton John

2010. július 14. 15:52

Dél-Afrikából fogadhat örökbe gyermeket Elton John és bejegyzett élettársa, David Furnish. Az énekes és párja tavaly egy ukrán kisfiút szerett volna magukhoz venni, ám az akkor nem sikerült.

2010. július 14. 15:52

Az elutasítás miatti csalódottság után most újra próbálkozik az örökbefogadással a meleg pár. Egy Elton Johnhoz közeli forrás szerint továbbra is nagyon szeretnénk gyermeket. Amikor az énekes Dél-Afrikában turnézott, látta, hogy milyen komoly probléma ott a HIV. Ezért szeretne segíteni.

A 63 éves sztár és párja a tavalyi évben is próbálkoztak adoptálással: egy HIV-pozitív ukrán kisfiút szerettek volna magukhoz venni, a helyi hatóságok azonban visszautasították a kérelmüket, azzal az indokkal, hogy Elton John túl idős, és nem házas. Bár a pár 2005-ben bejegyzett élettársi kapcsolatot kötött Nagy-Britanniában, azt Ukrajnában nem ismerik el házasságként.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!