Helyzetbe hozná a kormány a kkv-kat

2010. július 12. 08:40

Becsey Zsolt, a Nemzetgazdasági Minisztérium külgazdaságért felelős államtitkára a Világgazdaságnak elmondta, programokkal támogatnák a magyar kis- és középvállalkozásokat.

2010. július 12. 08:40
Forrásokkal támogatja a kormány a Magyar Főnix projektet - nyilatkozta a Világgazdaságnak Becsey Zsolt, a Nemzetgazdasági Minisztérium külgazdaságért felelős államtitkára. Becsey elmondta, támogatjáj a Magyar Külgazdasági Szövetség által kidolgozott programot, amelynek célja a kis- és középvállalkozások segítése a külpiacra jutásban. A programot 600-800 millió forinttal indítanák el.
 
A szektor fejlesztését a Kárpát-medencei Gazdaságfejlesztési Alap létrehozásával és az Export házhoz jön miniklaszterprogrammal támogatnák, utóbbi kistérségi szinten mérné fel, hogy az egyes kisvállalkozások milyen piacképes termékkel, szolgáltatással rendelkeznek.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!