Férfiprostikra költötte a templom pénzét

2010. július 08. 15:01

Több, mint egymillió dollárt lopott el egyházmegyéjétől és költött meleg prostituáltakra egy idős pap Amerikában. A connecticuti atya otthon azt mondta, rákos, kemoterápiára utazik rendszeresen New Yorkba. Végül egy rutin pénzügyi ellenőrzés buktatta le.

2010. július 08. 15:01

Luxuskörülmények között élt New Yorkban és férfi prostituáltakat tartott ki az az amerikai pap, akit nemrég elkaptak az amerikai hatóságok. A rendőrök maguk sem hittek a szemeiknek, amikor az idős egyházfi, Kevin J. Gray bevallotta nekik: az elmúlt hét évben 1,3 millió dollárt, azaz 290 millió forintot sikkasztott egyházmegyéje pénzéből éttermekre, luxushotelekre, ruhákra, sztriptízbárokra és örömfiúkra.

Gray alibije egy kitalált betegség volt: odahaza azt hazudta, kemoterápiás kezelésre jár a nagyvárosba. Ismerőseit azért is sokkolta különösen az igazság, mivel jótékony, szerény férfiként ismerték.

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
magnamater
2010. július 09. 17:56
Ferdehajlamú ember mindenfelé előfordul, de a tisztára férfiakból álló közösségek vonzzák az ilyeneket, és aki közéjük kerül, a környezet hatása is érvényesül Helyesebb lenne, ha az Egyház megengedné a papoknak a nősülést, akkor jóval kisebb arányban történnének ilyen esetek. Jézus csak azt mondta, tanítsatok minden népet,de nem tiltotta meg a nősülést, sőt valószínűleg Mária Magdolna is ott volt az apostolok között, Az is köztudott, jó néhány evangéliumot elégetett az Egyház, akkor az se lehetetlen, hogy némileg átdolgozta a meghagyott négyet.
Django
2010. július 08. 18:19
Az ilyenek miatt kellett bezárni a clevelandi magyarok templomát. http://uid1798.mandiner.hu/cikk/20100702_hiaba_tiltakoztak_a_clevelandi_magyarok
drienovác
2010. július 08. 15:43
hova lehet hányni?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!