Havas Mónikát alázza

2010. június 07. 13:16

A Tanár úr azt szeretné, ha az új kormány programba venné Mónika ártalmatlanítását. Havas Henrik aláírásgyűjtést javasol Európa-szerte, hiszen a kérdés talán a civilizáció sorsát is befolyásolná.

2010. június 07. 13:16

Havas egyetért Fábry Sándorral, aki azt tanácsolta Mónikának, hogy hagyja ott a médiát és váltson háziasszony szerepkörre. „Ez nekem nem jutott eszembe, de tökéletesen egyetértek Fábryval. Mónika álljon be háztartásbelinek! Nem tudom, hogy van-e ebben az országban egy igazi hazafi, aki szeretne minket megmenteni Mónikától, és befogadná ezt a derék asszonyt, aki mosna, vasalna és takarítana rá. Főznie nem kéne, mivel bárkit elvihet egy ételmérgezés” - olvasható Havas blogjában.

Véleménye szerint kormányszintre kellene emelni a Mónika-kérdést: „Szeretném, ha az új kormány programba venné Mónika ártalmatlanítását! Szigeteljék el a külvilágtól! Azt javaslom, hogy gyűjtsünk Európa-szerte aláírásokat ennek érdekében, hiszen ez összeurópai ügy. Mi több, talán a civilizáció sorsát is befolyásolná a döntés” - poénkodott a Tanár úr. Erdélyi Mónika röviden kommentálta az ügyet: elfogadja Havas véleményét, de hozzátette, hogy a „kispadról könnyű kritizálni”.

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ultima Ratio
2010. június 07. 15:28
Arra nem gondol ez a segg, hogy Mónika csak egy műsorvezető volt, és, hogy ez a szenny műsor nem az ő műve?
gyuszika
2010. június 07. 15:07
Bár én nem nézem sem Mónikát, sem a fene tudja milyen barátot,( így jogom sincs kritikát mondani a műsorokról ) azért biztos van aki leül az adás időpontjában a műsort nézni, tehát van rá igény. Tőlük nem lehet elvenni. Van egy megoldás a távkapcsoló. özönlenek ránk az égi csatornák, mindenki választhat. Havas amit ír a második bekezdésben agyszülemény. Ilyen alapon ő is el lehetne szigetelni.
Szenzor
2010. június 07. 13:46
Havas ezúttal is bizonyította, h egy minden morált nélkülöző seggfej. Én sem néztem inkriminált hölgy showműsorait, de nem is érzek késztetést arra, h belerúgjak, miközben fingom nincs az egész műsor és a nő hátteréről.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!