Meleg pornóval járatta volna le Szaddámot a CIA

2010. május 27. 16:14

Hét éve pattant ki a szikra CIA vezetőségében: meleg pornóval járatják le Szaddám Huszein volt iraki diktátort hívei előtt. Az egykori diktátor alteregójával már megy is egyeztek, pénzhiány miatt azonban mégsem készült el a felvétel.

2010. május 27. 16:14

A Washinton Postnak beszélt a CIA eddig féltve őrzött titkairól egy volt ügynök: még 2003-ban - Husszein elfogása előtt - a titkosszolgálat egy pornó videó forgatását fontolgatta, a főszereplők pedig a politikus alteregója és egy tinédzser fiú lett volna. A lejárató felvételt az interneten keresztül juttatták volna el Szaddám híveinek abban a reményben, hogy elfordulnak vezetőjüktől - vagy akár az amerikaiak kezére játsszák.

Úgy állították be a kamerákat, hogy titkos felvételeknek tűnjenek - árulta el a részleteket a volt CIA dolgozó, aki hozzátette: Szaddám ellen egy másik felvételt is bevetettek volna. Az iraki televíziókba becsempészett videó felvételen a néhai diktátor alteregója közölte volna, hogy lemond a hatalomról fia javára, de az iraki, internetes oldalakat is fel akarták törni a CIA fejesei, hogy hamis videó üzeneteket továbbítsanak Szaddám követőinek.

Oszama Bin Laden al-Kaida vezér hasonmásait is felkutatták hasonló célból: az ál-Bin Laden tábortűz mellett alkoholt kortyolgatva mesélt volna a fiú gyermekekhez való szexuális vonzalmáról. „Úgy tudni, az ügynökség költségvetésébe nem fértek bele a kompromittáló felvételek készítése, ráadásul semmi értelme nem lett volna ezeket nyilvánosságra hozni” -  véli James Pawitt, volt CIA ügynök.

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gyuszika
2010. május 27. 21:48
USA, CIA. Ők hányszor járatták már le magukat. A világ csendőre ilyenkor büszke magára, milyen jópofa dolgot is csinált.
gentry
2010. május 27. 17:53
Én csak azt nem értem, hogy a melegpornó miért lejáratás?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!