Országos lett a Nemzeti Vágta

2010. április 21. 11:44

A három évvel ezelőtt néhány tucat versenylóval elindított Nemzeti Vágta országos jelentőségűvé nőtte ki magát, idén 14 futamot szerveznek vidéken, a fővárosi esemény pedig ötnapos lesz.

2010. április 21. 11:44

A Nemzeti Vágta szervezői büszkék arra, hogy rendezvényük mára ilyen horderejű eseménnyé nőtte ki magát. „Ami 2007-ben jó ötlet volt, az 2010-re közkincs lett” - mondta dr. Tamás István, a Nemzeti Vágta elnöke.

A Nemzeti Vágta ötletgazdája Geszti Péter, aki szerint a programsorozat valódi célja nem a győzelem, hanem az összetartás: a Vágta alapját az emberek és települések közti összefogás adta meg. A rendezők a Nemzeti Vágtát egy nagyszabású országimázs-rendezvényként képzelik el, ezért idén jótékonysági sztárvágta, sportversenyek, divatbemutató, lovas programok és speciális futamok is teret kapnak a budapesti főattrakció előtt.

„Az ötleteimben az a közös, hogy mindegyikkel szeretnék hozzátenni valamit a világhoz, ami elviselhetőbbé teszi az életet” - ecsetelte Geszti. A futamot tavaly százezren tekintették meg a helyszínen, míg a televíziós közvetítésre 1,2 millióan voltak kíváncsiak.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
smalladam
2010. április 22. 15:01
állítólag geszti péter és orbán viktor együtt fognak belovagolni budapestre. fehér lovon.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!