Mester könyvet ír a spiritualitásról

2010. április 16. 12:53

A bizonyos körökben népszerű énekes könyvet ír saját spirituális tapasztalatairól, melynek legfontosabb állomásait telefonjának diktafonjára rögzítette.

2010. április 16. 12:53

Az énekes a Velvetnek adott interjújában fejtette ki új projektjének indíttatásait: „Volt egy pillanat az életemben, amikor megtört a szerepem és elkezdtem menekülni az életemből. Ez nagyjából akkor történt, amikor rájöttem, hogy nem lesz belőlem világsztár, az egóm kapott egy irgalmatlan füles”.

Az énekes beszélt az életben megjelenő spiritualitás mibenlétéről, illetve arról is, hogy a meditációs technikák, és a maga a lelki-szellemi harmónia mennyiben segíti a Megasztár zsűrijeként. Szó esett arról is, hogy igazi inspirációt csak a meditáció technikáinak segítségével kaphat, enélkül semmire se megy az alkotói folyamat során.

Az inspiráció az in spiritből származik, ami annyit tesz, hogy az ember szellemben, lélekben van, vagyis összekapcsolódik a mindenséggel. Csak ebből tud valami igazán eredeti megjelenni, legyen az zene, felfedezés vagy irodalmi mű. Egy számról könnyű megítélni, milyen állapotban született: közhelyesen azt lehetne mondani, hogy miután szívből íródott, egyből a szívhez szól. Az ember ilyenkor együtt rezeg a dallal.

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szenzor
2010. április 18. 14:10
"A bizonyos körökben népszerű énekes" Melyek azok a körök? Ökör körök.
röviden
2010. április 16. 16:24
Én inkább (maradi módon) maradok Eckhart Mesternél.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!