Jézus meleg volt Elton John szerint

2010. február 19. 12:41

Az énekes egy interjúban az emberi kapcsolatainak átalakulásáról, a szeretet erejéről és Jézusról beszélt, akit egy szuperintelligens, az emberi érzelmekre fogékony, homoszexuális embernek gondol.

2010. február 19. 12:41
„Úgy gondolom, Jézus egy szuperintelligens, az emberi érzelmekre fogékony, homoszexuális ember lehetett. Azt akarta, hogy szeressük egymást és elnézőek legyünk másokkal. Nem tudom, hogy az emberek mitől ilyen kegyetlenek egymással, de próbáljon meg valaki például laza erkölcsű Közép-Keleten...” - fejtette ki a művész, aki szerint túl sok a világban a gyűlölet.

Elton John beszélt magánéletéről is: „Mindig fiatalabb párt választottam magamnak. El akartam őket árasztani a szeretetemmel, körbe akartam őket utaztatni a világban, tanítani őket. Autót, órát vettem nekik, és egyiküknek sem volt munkája, én tartottam el. Szándékomon kívül nagyjából hat hónap alatt mindegyikük elfordult tőlem, elmondásuk szerint azért, mert elraboltam az életüket és az önállóságukat.” - fogalmazott az énekes.

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
honphibu
2010. február 22. 11:43
Na, itt is összeült a Vallástörténeti Szakkollégium.
ÁkiBáki
2010. február 22. 11:28
Szólásszabadság van. Ez azt jelenti, hogy minden hülye szabadon véleményt nyilváníthat. Még Elton John is.
gentry
2010. február 21. 13:48
Nem mindegy, hogy Jézus hetero- vagy homoszexuális volt? A két dolog egyenrangú.
Nemhivo
2010. február 19. 21:30
..hát a Pándi "lelkész" az már "kutya?"...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!