Fókusz

2020. május 20. 21:36

2020. május 20. 21:36
null

Újraindult az élet: két héttel a vidéki enyhítés után hétfőtől Budapesten is vége a kijárási korlátozásnak. A fővárosi éttermek, kávézók, cukrászdák és presszók újra látogathatók, de egyelőre csak a teraszon vagy a kerthelyiségben szabad fogyasztani. Kinyithatnak a strandok, a szabadtéri fürdők és az állatkert is, zárva maradnak viszont a mozik, a színházak, a szórakozóhelyek, a nem szabadtéri múzeumok, és rendezvényeket sem lehet tartani. A hétvégén mérsékelten, de emelkedett az új koronavírusos esetek száma, ezért a tiszti főorvos figyelmeztetett, hogy az alapvető szabályokat továbbra is be kell tartani. Kötelező a maszk használata az üzletekben és a tömegközlekedési eszközökön, betöltött 65. életévtől pedig változatlanul csak 9 és 12 óra között szabad vásárolni.

Ez a tartalom csak előfizetők részére elérhető.
Már előfizetőnk?

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!