„Orbán nélkül Európa máris elveszett” – mondta az Osztrák Szabadságpárt képviselője

2022. július 14. 8:45
Európát jobban foglalkoztatja a genderideológia és az illegális bevándorlók jóléte, mint saját polgárainak ügyei – mondta Harald Vilimsky, az Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) európai parlamenti képviselője.

„Egy egyre ideologikusabb EU-val állunk szemben, amely többet törődik a genderideológiával és az illegális bevándorlók jólétével, mint a saját polgáraival. Egy hatalmas gazdasági és energiaválsággal is szembe kell néznünk, amelyre az Európai Unió csak a zöld propagandáját kínálja, de ez nem fizeti ki a polgárok számláit, és nem biztosítja számukra a fűtést” – mondta Vilimsky.

Vilimsky azt is hozzátette: a tagállamoknak mindenképpen szembe kell szállniuk az Európai Bizottság azon törekvésével, hogy megszüntesse a konszenzusos döntéshozatalt és többségi szavazással dönthessenek.

„Rendkívül fontos az egyhangú döntéshozatal fenntartása az Európai Tanácsban – különösen ezekben a nehéz időkben – az úgynevezett „kicsiknek” össze kell fogniuk, és szembe kell szállniuk a nagyokkal. Ez azt jelenti, hogy ennek megfelelően kell fellépni egy esetleges uniós szuperállam ellen, és a nemzetállamok megőrzését elsődleges prioritásként kell kezelni” – mondta.

Vilimsky továbbá azt is kijelentette, hogy a Willkommenskultur („Üdvözlőkultúra”) 2015-ös meghirdetése óta

Európa-szerte növekszik a bevándorlók által elkövetett erőszak, és Orbán Viktor miniszterelnök volt az egyetlen, aki az első naptól kezdve ellenezte a bevándorlók mértéktelen befogadását.

„Ez a tendencia lényegében 2015 óta tart. Magyarország az egyetlen, ahol a kezdetektől fogva küzdenek az úgynevezett Willkommenskultur ellen, ezért az uniós központosítás támogatói harcolnak ellene. Nagyon riasztó jeleneteket látunk, különösen Nyugat-Európában: fiatal férfiak tömegei verik egymást a strandokon vagy szexuálisan zaklatják a nőket. Elfogadhatatlan, hogy az őshonos polgároknak ilyen körülmények között kell élniük az EU és egyes nyugat-európai kormányok, főként a baloldali vagy önjelölt polgári kormányok felelőtlen politikája miatt” – mondta Vilimsky.

Azt is kiemelte, hogy

Magyarország jelenleg a hagyományos Európát és annak értékeit védő fő bástya.

„Magyarország határozottan kiáll az illegális migráció ellen. Magyarország nélkül Európa valószínűleg már régen elveszett volna – és ez a kis ország központi szerepet játszhat a konzervatív és hazafias pártok európai szintű egyesítésében is, hogy együtt léphessünk fel ez ellen az őrület ellen” – mondta Vilimsky.

„Orbán Viktor egy új, friss konzervatív-patrióta mozgalom arca lehet. Még sok konzervatív és keresztényszociális pártot, amelyek nem akarnak európai szinten együttműködni az FPÖ-höz hasonló pártokkal, és inkább baloldali programot követnek, rá tud venni, hogy újragondolják az irányt.”

Borítókép: MTI


Kedvelje a Makronómot Facebookon!Összesen 24 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

2/3.
..és aggyápézt!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés