Soros pénzelte ügyészek miatt vérben úsznak az amerikai városok

2021. december 10. 13:39
Írta: Fekete Kíra
Soros György olyan kerületi ügyészeknek segített hatalomra jutni, akik enyhítették a bűncselekményekért járó büntetéseket, ezzel bűnparadicsommá változtatták a demokrata vezetésű városokat.

Soros adománya emberek életébe kerülhetett

Soros leginkább arról ismert, hogy Clintonnak és Obamának adományozott, emellett a büntető igazságszolgáltatási rendszer szélsőbalos átalakításába is pénzt pumpált, milliókat adva a demokrata választásokon induló ügyészeknek – ismertette a Daily Mail.

2020-ban Soros kétmillió dollárt adományozott egy olyan szervezetnek, amely a Cook megyében tevékenykedő Kim Foxx ügyészt támogatta az újraválasztási kampányában. Foxx megnyerte a választást, azóta viszont aranyélete van a bűnözőknek:

a büntetőeljárásokat sorra elhalasztják és enyhített büntetést szabnak ki az elkövetőkre. 

Nem is csoda tehát, hogy Cook megyében, azon belül Chicagóban közel harmincéves csúcson van a gyilkosságok száma, legutóbb 1994-ben volt ilyen magas. Soros úgy tolja a pénzt a demokraták alá, mintha nem lenne holnap 

Soros olyan szervezeteknek is adományozott, amelyek George Gascón Los Angeles-i kerületi ügyészt támogatják – Gascónt már több ízben is kritizálták, amiért nem lép fel a bolti tolvajok és az erőszakos bűnözők ellen. 

Ez még nem minden. Soros pénzelte a republikánus államokban tevékenykedő demokrata ügyészeket és politikusokat is.

Republikánus szakértők szerint Sorosnak vér tapad a kezéhez, hiszen számtalan ember vesztette életét a demokratikus kormányzás miatt. Jó példa erre, amikor a Waukesha-i karácsonyi felvonuláson Darrell Brooks – egy nemrégiben szabadult bűnöző – gyilkolt meg ártatlan embereket a nyílt utcán.

Bűnözési rekordok dőlnek meg a Soros pénzelte demokrata ügyészek kormányzása alatt 

A 60 éves philadelphiai ügyész, Larry Krasner már hosszú ideje tevékenykedik polgárjogi és védőügyvédként – ezidáig 75 alkalommal perelte be a philadelphiai rendőrséget. 2017-ben – a zsúfolt mezőny ellenében – úgy nyerte meg a választást, hogy magát a radikális változásokra képes „outsider” jelöltnek állította be.

Persze aztán kiderült, hogy mégsem kívülálló az ügyész, erős szálak fűzik a baloldalhoz – kísérteties a hasonlóság Márki-Zay Péter kommunikációjával, akiről az Index jelentetett meg egy cikket „Márki-Zay Péter bár outsider, de ő az igazi változás hírnöke” címmel.

A The New York Post felfedte, hogy Krasner kampányát 1,7 millió dollárral támogatta Soros – az ügyész kormányzása óta Philadelphia rekordokat döntöget a bűnözés terén. 

Krasner – az előző ügyészhez képest – a börtönbüntetések idejét a felére, a feltételes szabadlábra helyezés időtartamát közel harmadára csökkentette. 

A rendőrfőnök a fegyver- és kábszerbirtoklást, a demokrata ügyész a társadalmi igazságtalanságot okolja a bűnözés megugrásáért

A philadelphiai ügyész – aki korábban ügyvédként a Black Lives Matter és az Occupy Philadelphia tüntetőit védte – a kormányzása alá tartozó rendőrséggel is összetűzésbe került, mivel a demokrata ügyész nem veszi komolyan az erőszakos fegyver- és kábítószer-birtoklással kapcsolatos bűncselekményeket annak ellenére, hogy a fegyveres erőszak és a gyilkosságok száma meredeken növekvő tendenciát mutat: 2021. november 21-ig 491 embert gyilkoltak meg, ami 14 százalékos növekedés a tavalyi 436-hoz képest. 

Az ábrán a gyilkosságok arányának alakulása látható Philadelphiában 2017-től 2021-ig. 

Forrás: Daily Mail

A demokrata kerületi ügyész azt állította, hogy elsősorban a fegyverrel elkövetett gyilkosságokra fókuszál, habár az illegális fegyverbirtoklást nem sorolja a legsúlyosabb bűncselekmények közé.

Krasner azzal érvelt, hogy a városnak leginkább a strukturális problémákkal kellene foglalkoznia, például az alulfinanszírozott iskolákkal és a magas szegénységi rátával.

Hasonló érvekkel váltana kormányt Márki-Zay is, ő az egészségügy és az oktatás bedöntésével kényszerítené térdre a kormányt, hiszen szerinte az orvosok és a tanárok bojkottja véget vethetne a Fidesz kormányzásának. Egy másik videóban pedig a szegénységet jelölte meg mint égető problémát Magyarországon.

San Franciscóval ezt művelték „az igazi változás hírnökei”

San Francisco sem úszta meg a bűnözők hirtelen árvizét. Az állam kerületi ügyésze, a Soroshoz hasonlóan baloldali Chesa Boudin nevéhez köthető a büntetőjogi reform, amivel gyakorlatilag legalizálta a bolti lopást.

Boudin szerint erre azért van szükség, mert a forrásokat a nagy, szervezett bűnözői csoportok felszámolására kell fordítani a „piti” ügyek helyett – világított rá korábban a Makronóm.

A rablóbandák nemrégiben egy San Franciscó-i Louis Vuitton üzletet fosztottak ki, erről több videófelvétel is készült: 
 

Danielle Outlaw philadelphiai rendőrfőnök szeptemberben kijelentette, hogy Krasnerrel „egyszerűen nem értenek egyet” az illegális fegyver- és kábítószer-birtoklással kapcsolatos büntetőeljárások fontosságában, a rendőrfőnök szerint erőteljesebben kell lesújtani az efféle bűncselekményekre, hogy biztonságosabbá váljon a város. 

„Alapvetően nagyon fontos különbségek vannak abban a tekintetben, hogy mely bűncselekményeket helyezzük előtérbe, és ki mit tart az általunk tapasztalt erőszakos bűncselekmények fő mozgatórugóinak” – mutatott rá Outlaw. 

Az előző ügyészhez képest Krasner vezetése alatt 2018 óta 24 000 évvel kevesebb börtönbüntetést szabtak ki és 102 000 évvel kevesebb feltételes szabadlábra helyezés történt. 

A Demokrata Városi Bizottság március végén megszavazta, hogy nem támogatja Krasnert a májusi előválasztáson – ennek ellenére Krasner az előválasztási kihívóját, Carlos Vegát könnyedén legyőzte, majd november 2-án újraválasztották. 

Borítókép: MTI/EPA pool/Olivier Hoslet | NYPD


Kedvelje a Makronómot Facebookon!Összesen 71 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Pontosan tudja, hiszen Gyuri bácsi ügynöke.

Nem gondolnám, hogy Soros olyan ostoba lenne, hogy azt akarná, hogy emelkedjen a bűncselekmények száma.
Szerintem ez bullshit.

Mennyire dolgozna Soros karmája, ha egyik estén hirtelen egyedül találná magát valamelyik demokrata vezetésű nagyváros utcáján az elegáns öltönyében...

Amíg nem exportálják erőszakkal.

Ha az amerikaiak így szavaztak, akkor viseljék a következményeket. Ha nem tetszik, legközelebb máshogy szavaznak. Vagy elköltöznek máshová. Én aggódjak itt azon, hogy jaj, mekkora ott a bűnözés?

Ne fogadj el akár még 6 milliós számokat sem olyanoktól, akik nem számolták végig a hatmilliót: EGYESÉVEL.
Ne fogadj el jótettet, segítséget, értedküzdést senkitől, a FELEBARÁTODON kívül.
Soros csakis egy, egyetlen INDOKTRINÁCIÓ révén képes uralkodni, aminek neve:
HOLOKAUSZTIPAR.
Amíg a Holokausztipar nevű befolyásolt tanítás büntetőjogi védelemben van - A VILÁGON EGYEDÜL! -
addig a világ napról napra egyre ALJASABB HELY LESZ.
Az aljassá tett, és egyre aljasabb világ felrobbanása: a Holokausztipar nevű indoktrináció bűne, látható ügynöke: G. Soros és fizetett bűntársai, a Soros-szervezetek aktivistái.

Az amerikai államadósság legnagyobb finanszírozói országonként, ezermilliárd dollárban
...
Írország 310
Luxemburg 283
...
Hongkong 227
Kajmán-szigetek 215

"annál hamarabb lesz vki, aki eltakarítja végre az öreget a színpadról..."
Az nem olyan egyszerű, ugyanis:
Adrenochrome
The Elite’s Secret “Super Drug”....Sátánizmus...gyermekvér..
Az adrenokróm egy vegyület. Az emberi vérbe kerül ki mikor félelmet érez. Másrészről az Elit mindent megad érte mivel ez a legtisztább állapotban pubertás kori gyermekek véréből tudják kinyerni. Egy előre megírt forgatókönyv szerint végzik ezeket a rituálékat ami olyan szinten fokozza fel a félelmet a gyermekben, hogy mikor elér egy kritikus pontot akkor kiengedik a vérét amiből isznak majd felpörögnek ettől. A sok eltűnt gyermek nagyrésze ezeknek az embereknek az áldozata! Ha többet akarsz erről tudni, ajánlom neked David Icke Ébred már az Oroszlán 3.rész Globális terv 24 perc körül!

Isten saját képmására teremtett bennünket.
És - teljes szabadságot - adott, mindenki azt teszi, amit csak szeretne, amit akar.
Ezek között vannak, akik úgy gondolják, ha most megtehetnek mindent, ez örökké így marad, mert Isten megengedte.
De Isten ehhez - éppen a segítésünkre, hogy tudjuk, mi a jó, tudjuk, mi az, hogy rossz - parancsokat is adott.
Ez be van programozva minden ember agyában.
De sokan úgy gondolják, ez nem elég értékes program ahhoz, hogy rájuk is vonatkozzon...

Ennek a Luxemburg nevű seggdarabkának - amely Brüsszel szerint a JOGÁLLAM mintaállama - a miniszterelnöke mondta:
Jean Asselborn a Die Pressének azt mondta korábban, hogy
Magyarország már nem demokrácia.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés