Győzött a normalitás: bejelentette lemondását a pedofilokat mentegető transznemű professzor

2021. november 30. 16:43
Írta: Fekete Kíra
Az amerikai professzor hangot adott álláspontjának, mely szerint nem erkölcstelen a gyermekekhez való vonzódás, de elsöpörte a népharag.

Darázsfészekbe nyúlt az egyetemi tanár, amikor védelmébe vette a pedofilokat

Allyn Walker, az Old Dominion Egyetem (ODU) professzora könyvet írt, amelyben a pedofilokat „kiskorúakhoz vonzódó embereknek” nevezte, és részletesen írt a „méltóságra való törekvésükről”

Walker szerint a pedofília csupán a szexuális vonzalom egy formája, ezért ezt tolerálni kell.

A transz adjunktus ragaszkodik ahhoz, hogy a „pedofil” megnevezés sértő az érintettekre nézve – írta meg korábban a Makronóm.

Walker, aki nem binárisnak (nem férfi és nem is nő) vallja magát, a Protasia Alapítványnak e hónap elején azt mondta, hogy „sok tévhit kering a kiskorúak iránti vonzalomról”.

Azt állította, hogy nem erkölcstelen a gyermekekhez való vonzódás,

feltéve, hogy az emberek nem követnek el szexuális visszaélést a kiskorúak kárára  – mutatta be a tanár álláspontját a The Epoch Times.

Az egyetem először védte a professzort, majd kihátrált mögüle

Walker megjegyzései széles körű felháborodást váltottak ki, de

az egyetem kezdetben úgy döntött, hogy megvédi a professzort.

„Az akadémiai közösség értékes szerepet játszik a tudás keresésében. Ennek fontos része, hogy hajlandóak vagyunk olyan tudományos és egyéb empirikus adatokat figyelembe venni, amelyek ellentmondásos kérdéseket és nézőpontokat is magukban foglalhatnak” – foglalt állást a tanintézmény november 13-án.

A fokozott nyomás hatására azonban az egyetem a múlt héten szabadságra küldte a pedofilmentegető oktatót.

„A lehető leghatározottabban ki akarom jelenteni, hogy a gyermekek szexuális zaklatása erkölcsileg helytelen, és nincs helye a társadalmunkban” – mondta akkor Brian Hemphill, az ODU elnöke egy nyilatkozatban.

Nem csak a szülők, de a diákok is kiakadtak a pedofilbarát tanárra

Egy november 24-én kiadott újabb közlemény szerint Walker úgy döntött, hogy lemond, amikor a szerződése 2022 májusában lejár.

Walker az egyetem közleménye szerint addig szabadságon marad.

Walker az iskola által kiadott nyilatkozatban leszögezte, hogy a pedofilokkal kapcsolatos munkájának célja a gyermekek szexuális zaklatásának megelőzése,

és azt állította, hogy mondanivalóját külső felek csavarták ki.

A menesztett tanár szerint a pedofilok nem tudnak megálljt parancsolni a késztetéseiknek, és gyerek szexbabákat kellene adni nekik, hogy csillapítani tudják a vágyaikat.

– mutatott rá a Daily Mail.

„Ezt a kutatást néhányan a médiában és az interneten rosszul jellemezték, részben a transz identitásom alapján. Ennek eredményeként többszörös fenyegetést fogalmaztak meg ellenem és általában az egyetemi közösség ellen” – mentegetőzött a transznemű professzor.

A diákok a médiának úgy nyilatkoztak, hogy megdöbbentette őket az oktatójuk pedofilok melletti kiállása.

„Értetlenül állok és csalódott vagyok, hogy egy ilyen nézeteket valló egyénnek egyáltalán megengedték, hogy olyan munkahelyet kapjon az egyetemen, ahol a gyerekekkel gyakran érintkezhet” - nyilatkozta Grant Rimmer, egy diák a Daily Mailnek.

„Az rendben van, hogy kutatunk, rendben van, hogy megtudjuk ezeket az információkat. Az nem oké, hogy szimpatizáljunk és létrehozzunk egy kifejezést, hogy elfedjük, mi a pedofília” - fakadt ki Geni Piatowski, egy másik diák a WAVY hírportálnak.


Kedvelje a Makronómot Facebookon!Összesen 56 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Antiszemita támadás nem érte szegény tanár urat?

A "professzor" szó a magyarban is egyetemi tanárt jelent, nem csoda, hogy náluk mindenki professzor, aki egyetemen előad - nálunk viszont úgy néz ki, hogy az "egyetemi tanár" címre az jogosult, aki végigjárta előtte a lépcsőfokokat a tanársegédtől kezdve :)

Én arra lennék kíváncsi, hogy a "sokkolt hallgatóik" egyáltalán milyen szakon tanulnak.

Nagyon sokan mondták-mondtuk a 2015-ös melegházasság legfelsőbb szinten történő engedélyezése óta, hogy soha nincs megállás, ha elérnek valamit, ugranak a következő pontra. Akkor a baloldaliak fel voltak háborodva, hogy hogy lehet ilyet még csak feltételezni is, de nyilván 2008-ban ugyanígy fel voltak háborodva, hogy a jobboldal szerint a baloldal melegházasságot akar. Akkor még Obama is ellene kampányolt, hogy 2012-ben kijelentse "átgondolta a nézeteit".
Tanulság: baloldalinak akkor szabad hinni, amikor ló legel a sírján.

Most miért, amerikai (és nyugat-európai) egyetemeken már a komoly aktivista lét is elég a saját tanszékhez, ilyen szakokkal, mint a fekete történelem, genderelméletek és így tovább. Nyilván tanszékvezető minimum docens, de inkább professzor.

"A menesztett tanár szerint a pedofilok nem tudnak megálljt parancsolni a késztetéseiknek, és gyerek szexbabákat kellene adni nekik, hogy csillapítani tudják a vágyaikat."

Ennyi ésszel hogy jutott túl az általánoson?

A betörőknek is lakásokat kell építeni tele értékes holmikkal, ugye?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés