Multicég vezetői voltak, de jobbat főztek ki maguknak – MAKROVLOG

2021. január 20. 10:12

Néhány évvel ezelőtt még multiban dolgoztak vezető beosztásban, de megunták: részben kockára téve eddigi életüket, áttértek a gasztronómia világába, ahol hirtelen jött a siker. Mogyorósi Tamással és Adamkó Krisztával, 2020 legjobb büfékocsijának tulajdonosaival beszélgettünk. A Makronóm interjúja.

2021. január 20. 10:12
null
Takács Zsolt

További videós tartalmakért iratkozzon fel a Makronóm Youtube csatornájára!

!

(Borítókép: Ficsor Márton)

 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Knerten
2021. január 21. 21:32
Tanulság: jó dolog a multicég. Biztos anyagi hátteret lehet felépíteni, ami megalapozhatja az ember későbbi életét. Olyan, mint egy befektetés a jövőbe. 10-15 év szívás, de utána élete hátralévő részében nem igazán lesznek anyagi gondjai az embernek.
Bátya62
2021. január 21. 11:27
Már láttam valahol ezeket, nyomják őket rendesen. Másokkal mi van?
bunko_jobbos
2021. január 21. 10:40
Örülök bármilyen új vállalkozásnak, ez nem kérdés. Azonban azt látom, hogy ilyen éttermes meg szolgáltatási szektorban lévő vállalkozások nyomulnak ezerrel. Nem nagyon látok mikroelektronikai, géntechnológia, robotikai vállalkozásokat sehol. Persze az is lehet, hogy mivel ezek a lakosságnak értékesítenek, jobban szem előtt vannak, mint pl. a sziráki nő, aki az antitesteket állítja elő a világnak (napokban volt hír). Azt kell megérteni, hogy a szolgáltatószektor segít elkölteni azt a pénzt, amit A TERMELŐSZEKTOR MEGKERES. Jó lenne több ügyes műszaki, pénzügyi-informatikai vállalkozást látni megerősödni.
quantum
2021. január 20. 18:48
Respect nekik, de nekem mindig is fenntartásaim voltak az ilyen tragacs vagy akár új lakókocsi/busz streetfood kajáldáktól. Kb. mint attól amit otthagytak. Egyikben sem étkeznék.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik