Egymilliárd ember figyelhet Budapestre az MTV European Music Awards gálájának köszönhetően

2020. október 26. 11:29
A turizmus élénkülését várja az MTV European Music Awards (MTV EMA) 2020 Show műsorától Kiss Róbert Richárd turisztikai szakújságíró, aki az M1 aktuális csatorna vasárnapi műsorában hangsúlyozta: egymilliárd ember láthatja Budapest értékeit.

A szakértő azt mondta, a régió most először ad otthont a világhírű könnyűzenei eseménynek a november 8-ai, Budapestről és Londonból jelentkező virtuális műsorral.

Felhívta a figyelmet arra, hogy várhatóan egymilliárd néző követi figyelemmel a díjátadót, melynek Palvin Barbara szupermodell lesz az egyik műsorvezetője. Egyelőre annyit lehet tudni, hogy négy ikonikus helyszínt mutatnak be, emellett az országimázst is növeli egy ilyen volumenű rendezvény, mondta Kiss Róbert Richárd.

A nézők jelentős része abból a fiatal korosztályból kerül ki, akik szeretnek utazni, és ha a koronavírus-járvány lecsengése megengedi, útra kelhetnek, ellátogathatnak Magyarországra, emelte ki. Emlékeztetett: a járvány előtt, 2018-ban és 2019-ben csúcsokat döntött a Magyarországra érkező turisták száma.

(MTI)
 


Kedvelje a Makronómot Facebookon!Összesen 1 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés