A munkahelyteremtés fontosságát hangsúlyozta Orbán Viktor

2020. március 30. 12:40
Minden idők legnagyobb gazdaságélénkítési akciótervét kell elindítani, mondta Orbán Viktor miniszterelnök a kormány és a gazdasági kamarák negyedik videókonferenciáján az Innovációs és Technológiai Minisztérium épületében. A rendezvényen Palkovics László innovációs és technológiai miniszter is ott volt.

Orbán Viktor miniszterelnök is részt vett a kormány és a gazdasági kamarák negyedik videókonferenciáján az Innovációs és Technológiai Minisztérium épületében. A rendezvényen Palkovics László innovációs és technológiai miniszter is ott volt.

A válságkezelés és a gazdaság újraindítása érdekében az idei költségvetés radikális átalakítására van szükség 

– jelentette ki a miniszterelnök hétfőn Budapesten.

Orbán Viktor a kormány és a gazdasági kamarák vezetőivel tartott videókonferencián úgy fogalmazott, hozzá kell igazítani az idei költségvetést a jelenlegi helyzethez és az év végéig előrejelzett változásokhoz.

A jövő évre olyan lecsupaszított költségvetést kell készíteni, amely minél nagyobb mozgásteret biztosít a válságkezelésre és a gazdaság újraindítására – hangsúlyozta a miniszterelnök Palkovics László innovációs és technológiai miniszter társaságában a jegybank, a gazdasági kamarák, valamint vállalkozói érdekképviseletek vezetőinek.

Orbán Viktor leszögezte, 

minden idők legnagyobb gazdaságélénkítési akciótervét kell elindítani, 

célul kitűzve a növekedést, a munkahelyteremtést, valamint a munkahelyek megőrzést.
 

(MTI, Fotók: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benkő Vivien Cher. A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (j) részt vesz a kormány és a gazdasági kamarák negyedik videókonferenciáján az ITM épületében 2020. március 30-án Palkovics László innovációs és technológiai miniszter illetve György László államtitkár társaságában.)


Kedvelje a Makronómot Facebookon!Összesen 40 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Mindenki vegye elő az átlagosan 15.000.000 ft-os megtakarítását és 5 évig meg tud belőle élni!
Átlagosan.

hiába indítják újra a termelést, ha nincs kereslet szolgáltatásokra, iparcikkekre. valójában nem is a korona veszély miatt álltak le a gyárak, hanem mert megszűnt a piac.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés