Román gazdasági lap: Magyarország jelentette be Európa legbátrabb gazdasági intézkedéseit

2020. március 19. 11:24
Magyarország jelentette be Európa legbátrabb gazdasági intézkedéseit, írta elektronikus kiadásában a Ziarul Financiar című vezető román gazdasági-pénzügyi napilap.

Az újság beszámolt az Orbán Viktor miniszterelnök által szerdán bejelentett gazdasági csomagról, megemlítve, hogy Magyarország az év végéig felfüggeszti minden magánszemély és vállalkozás hiteleinek tőke- és kamatfizetési kötelezettségét.

A Ziarul Financiar a cikk címében kiemelte, „Európa legbátrabb intézkedései Magyarországról érkeztek: Orbán Viktor felfüggesztette év végéig a lakossági és vállalati hitelek törlesztőrészleteinek fizetését”.

A cikk, akárcsak a legfontosabb román újságok, hírportálok és hírtelevíziók, részletesen ismertette a magyar kormány által szerdán bejelentette gazdasági csomag részleteit.

(MTI)


Kedvelje a Makronómot Facebookon!Összesen 36 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nem a bankok fogják megoldani ezt a válságot. A pénzvilág most a nyerészkedésre helyezi a hangsúlyt.

Legalább ennyire nagy szakember a volt MNB-alelnök, Bodnár Zoltán, aki szerint Matolcsyék mindent elrontottak, de MIN-DENT...
Bodnár legalább annyira következetes, mint Ferenc bérmálkozóbajnok, minden alkalommal lesújtó véleménnyel van a Matolcsy-vezette MNB-ről...
Bodnár: A devizahiteleseken nyerészkedett a Matolcsy vezette MNB. Erről beszélt a Népszavának a jegybank korábbi alelnöke. Tegnap Somos András ATV-s gyűlöletbajnok szájából ez így hangzott: Matolcsy a devizahitelesek elvett pénzén alapított magának alapítványokat...
Bezzeg, amikor ez a Bodnár alelnök lehetett, akkor ömlött a pénz Budapesten, az IMF-hitelekből...

Van olyan, hogy ami épül, az: lopás.
Más szereplőkkel, ami lopás: az szakértelem.

Szólni kéne a kínaiaknak, hogy elég volt a vírusukból, kopjanak le!

Wazze, ti mindig azzal véditek a NER-t, hogy fletóék is loptak.

ÉRTSD MEG:
MIND A KÉT BANDA, A FIDESZÉ, MEG A FLETÓÉ EGYFORMÁN ERKÖLCSTELEN, TOLVAJ RABLÓBANDA. A NÉP (AKINEK 15mFt/FŐ A MEGTAKARÍTÁSA) SZEMÉBEN ÉS MINDANNYIÓTOKAT A LÁMPAVASRA KÍVÁN.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés