Lassulás van, de recesszió nincs – Varga Mihály a Makronómnak

2020. február 04. 16:32

Mivel járhat a német gazdaság lassulása? Mit üzen Oszkó Péternek és Matolcsy Györgynek? Mikor lesz magyar euró? Mihez kezd a kormány a kórházak adósságával? Valóban kudarc a kormányzat lakáspolitikája? Varga Mihály pénzügyminisztert kérdezte a Makronóm. Nézze meg YouTube-on és iratkozzon fel a Makronóm csatornájára!

2020. február 04. 16:32
null

Fotó: Földházi Árpád.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nemvagyoksanyi
2020. március 04. 18:36
8 év szociálliberális ámokfutás ha nem lett volna, az egész kelet-európai régió vezető gazdasági országa lehettünk volna mostanra. Amit 2002-2010 között ment, az gyalázat. Magyarország leszakadt az egész régiótól, eladósodott és közben semmilyen érdemi reform nem történt. Gyurcsánynak meg van pofája nyilatkozgatni, hogy mit csináljon utána Orbán. Ennek az embernek már régen bujdosnia kellene valahol egy kiadatási egyezménnyel nem rendelkező távoli országban.
silenceCZ
2020. február 27. 12:33
a világ második legnagyobb költségvetési hiányát hozták össze... magasabb volt a hiány, mint Eritreában vagy Szomáliában... és nem hiszek a fülemnek, mikor a balliberális tábor hőbörög. Mert ahogy írod, valóban valahol egy tűzföldi eldugott faluban kellene bujdokolniuk.
Akitlosz
2020. február 24. 03:44
"Lassulás van," Az is gyorsulás. Csak negatív.
fogas paduc
2020. február 12. 16:51
A II: vh-ban a német megszállásig nem nem volt akkora az államháztartási hiány. Vietnámnak sem, amikor az amerikaiak szarrá szőnyegbombázták Hanoit
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik