Varga Mihály: „Nem volna szerencsés felülni az euróvonatra”

2020. január 28. 13:54

Mivel járhat a német gazdaság lassulása? Mit üzen Oszkó Péternek és Matolcsy Györgynek? Mikor lesz magyar euró? Mihez kezd a kormány a kórházak adósságával? Valóban kudarc a kormányzat lakáspolitikája? Varga Mihály pénzügyminisztert kérdezte a Makronóm. Az eheti Mandiner hetilapban megjelenő interjú werkfilmje a Makronóm új YouTube-csatornáján is nézhető.

2020. január 28. 13:54
null

Címlapkép: Földházi Árpád.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
anegy_
2020. június 17. 13:17
Varga Mihály tökéletes pénzügyi szakember! Csak addig lehetünk nyugodtak, amíg Ő a haza-kassza őre Matolcsyval. Csodával határos módon (Matolcsy - Varga zsenialitásával ) túléltük a libsi-bolsi ámokfutást. Most már kénytelen az IMF is belátni, de a hazai károgók még most is csak a vesztünket akarják. Az itt károgó hozzászólók előbb tájékozódjanak.
abcdef
2020. április 07. 14:44
Az összes perifériás ország megszívta az euró bevezetését.
Bitrex®
2020. március 25. 15:47
Az osztrákok is megszívták. A hivatalos 13,76 váltási árfolyam öS : € valójában 1:10 lett ténylegesen. Minden megdrágult, közben a fizetések csökkentek. Tudom, mert személyes tapasztalatom.
szemlelo
2020. március 25. 15:47
Spanyolországban a válság során 10%-kal csökkentették a fizetéseket, valamennyivel a nyugdíjakat és megvonták a 13 havi fizetést és nyugdíjt. Az állami szférában azóta sem volt számottevő fizetésemelés. És mindez nem indította be a növekedést. A munkanélküliség, különösen a fiatalok körében igen nagy. Ez a válságkezelés az Euró-övezetben.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik