Leszereli a szögesdrótot a spanyol szocialista kormány, mert a migránsok megsérültek tőle

2019. december 12. 21:57

A spanyol hatóságok a marokkói határon kezdték leszerelni a szögesdrótot, mert észrevették, hogy a kerítést átugró migránsok megsérülnek tőle.

2019. december 12. 21:57
null

Soeren Kern, a Gatestone Intézet munkatársa szerint ezzel a spanyol kormány új migrációs hullámot is elindíthat, hiszen a szögesdrót jelentős elrettentést jelentett. 2018-ban a spanyol belügyminiszter is felszólított már a „migránsellenes” szögesdrót leszerelésére.

A szocialista spanyol kormány megengedőbb a migrációval szemben mint elődei.

(Fotó: MTI/EPA/Reduan)

Kapcsolódó cikkek

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Crataegus monogyna
2022. augusztus 24. 01:05
Szerintem eresszék le az egész Földközi-tengert, hogy a migránsok kényelmesen átsétálhassanak Európába. Elvégre a hajózás, csónakázás is igen veszélyes tud lenni.
Learten
2020. április 28. 16:39
"...Ennyi erővel cirádás nyomtatott meghívót is küldhetnének a niggereknek." Markol azaz merkel már megtette, ez lesz pl. Németország veszte.
nyugalom
2020. február 23. 20:11
Akkor őrizzék és tartsák is el a beözönlőket, ne engedjék tovább őket! Ha befogadják, tartsák is el őket, ne osztogassák el az országok között!
ato boldizsár
2020. február 23. 20:10
Szerintem az Mózes volt. Mondjuk a buzulmánok abban sem hisznek..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik