Kevés embert hülyéztek le annyiszor, mint Matolcsy Györgyöt

2019. november 12. 21:02

Orbán Krisztián
G7
Most már ott tartunk, hogy igaza volt.

„Kevés embert hülyéztek le annyiszor, mint őt. De ő volt az adócsökkentés első nagy harcosa Magyarországon, és a 2013-ban induló kamatcsökkentés miatt is le lett hülyézve, aztán most már ott tartunk, hogy igaza volt, pont.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Kedvelje a Makronómot Facebookon!Összesen 63 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Aranykorok mindig csak voltak.

Akkor imigyen Mellékesen tehát ha Brüsszelben a kohéziós forrásokat megnyirbálják, visszafogják vagy megszüntetnék, akkor a kohézió is csökkenne, ne c'est pas,, madame e mössziősz?

"A közgazdászoknak pedig marad a kisebb kérdések megoldása."

Így lenne helyes. Így kerülnének a helyükre. A közgazdaságtan egy segédtudomány. Aztán megpróbált a társadalomtudományok fejére nőni. Vissza kell parancsolni a helyére.

Az az igazság, hogy ez az egyik legmeghökkentőbb tény számomra is. Kuszaszemnek (stb.) bezony igaza volt. És nyilván annak a kormányzatnak is, amelyik helyzetbe hozta. És ez valami, amit minden ellenzéki megnyilvánulónak figyelembe kell(ene) venni.

Vannak még ilyen sztorik. Ha Karácsonyék sleppje lett volna kormányon 2015-ben, lényegesen rosszabbul alakult volna a menekültválság. Stb.

Szóval nem, nem estem hanyatt az Orbán-kormánytól, de amikor belegondolok, kik szeretnék leváltani, mintig beleborzongok.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés