A sikerhez kell egy adag szerencse

2019. május 09. 17:10

Azt tanuld, azt csináld, amit szeretsz! Nincs könnyen jött siker. Interjú.

2019. május 09. 17:10
null
Balogh Levente

„Azt tanuld, azt csináld, amit szeretsz! Nincs könnyen jött siker. Tévhit, hogy a társadalom által sikeres címkével felruházott emberek bármihez nyúlnak, arannyá változik. A helyzet az, hogy az van szem előtt, aki sikeres. Engem a sport tanított meg arra, hogy ha valami nem sikerül, nem dől össze a világ, menni kell tovább. A sikerhez kell egy adag szerencse, tudatosság és mindenekelőtt egy kiváló termék. Ha ez megvan, akkor jöhet a többi 80 százalék, ami véleményem szerint a branding. Azt viszont jó látni, hogy egyre több sikeres vállalkozó, vállalat nyújt támogatást az új generációnak. Én is felelősséget éreztem abban, hogy ebben a formában lehetőség szerint visszaadjak a Szentkirályi sikeréből a társadalomnak, hiszen a magyar emberek nélkül nem tarthatna ma itt a márka.”

Kapcsolódó cikkek

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Senki Alfonz
2019. május 29. 15:28
Ha igaz az, amit írsz, akkor ő hazudik, mert mindenütt arról mesél, hogy nulláról kezdte, az apja nem hitt benne és véletlenül talált vizet. Mitől márkaépítési szakértő? A cselgáncstól??
Senki Alfonz
2019. május 15. 18:50
Véletlenül - a forrás miatt - lett sikeres a cége. Semmihez nem ért és márkaépítési szakértőnek nevezi magát.
Minnie
2019. május 15. 18:48
Ki voltatok tömve állami pénzzel, utána meg eladtátok a céget sz olaszoknak. tényleg siker
popzene
2019. május 10. 17:12
Igényes Férfi Magazin! Igényes Férfi Magazin! Igényes Férfi Magazin! :DDDDDDD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik