Már nincsenek akkora különbségek a magyarok között, mint korábban

2019. április 24. 15:27

A dubaji gépre alig lehet felférni, annyian utaznak oda. Interjú.

2019. április 24. 15:27
null
Balogh Levente

„Egy igazán szép autó gyerekkori álmom volt. Nem szeretek pénzt kiadni egyébként, sőt, egyenesen idegesít, ha valamire költenem kell. Ugyanott ebédelünk, Füredre megyünk nyaralni. Hozzátenném, hogy már nincsenek akkora különbségek a magyarok között, mint korábban. Például a dubaji gépre alig lehet felférni, annyian utaznak oda.”

Kapcsolódó cikkek

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
IV. Fawkes
2019. október 17. 07:34
Az hagyján, hogy tolonganak, de mennyi igénytelen prosztó proli van azon a járaton..
antioligarcha
2019. május 17. 21:19
Elképzelem Szentkirályon a szivattyúkat amiken átmegy a víz, a tartályokat, amikben tárolják a vizet, a csöveket, amiken átmegy a víz, a műanyag palackokat amibe töltik....... Nem tudom elhinni, hogy élettani szempontból ebből az ipari folyamatból úgy tud kiszabadulni az a palackos víz, hogy az én poharamba kiöntött vízben a végén nem lesz mikroszkopikus műanyag a palackból, egyéb ipari eredetű oldott anyag. Aztán a kamionok, amik kiviszik a palackokat, az emberek akik hazacipelik az autóikkal a palackokat. Aztán a PET palackok, amik szemétként mindent elöntenek, elégetve is remek füstfelhő a végük egy erőműben. Jobb esetben erőműben, nem valami tesó kályhájában. Ha valaki komolyan venné a környezetvédelmet, már rég az ilyen flakongyárosok előtt tüntetnének.
mekgajver
2019. május 17. 21:18
A valóság teljes félreértése az, hogy egyesek a példátlan gazdagsághoz kötik azt, ha valaki Dubajban nyaral, a mi városunkban egy általános iskolai természet tanár is megengedheti magának, pl. a lányom tanára ott töltötte a tavaszi szünetet.
yes_we_can
2019. május 17. 21:15
Idegesít, ha valamire költened kell? Az ország egy része szintén így van ezzel,de ők más okból.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik