Így akarják megszólítani a fesztiválozókat a pártok

2014. július 19. 16:34
Kvízeket töltetnek ki és óvszert osztogatnak a pártok az EFOTT-on. Kövér László előadást is tartott, amiért a közönség mérsékelten lelkesedett.

Arra a nézői kérdésre, hogy homlokegyenest megváltozott a Fidesz a rendszerváltás óta, Kövér azt mondta: azóta három választást nyertek, és mindenkinek megváltozik a gondolkodása 30 év alatt.

Afelől is érdeklődtek a közönségből, hogy miért nem hozták nyilvánosságra az ügynökaktákat. Kövér szerint nem a fenyegetéssel beszervezetteket kéne hajkurászni, hanem megkérdezni, hogy Horn Gyula hogyan lehetett miniszterelnök.

Szarvas Koppány Bendegúz ezt nem hagyta annyiban: az előadás után és a III/II-es államtitkárt vetette Kövér szemére.


Kedvelje a Makronómot Facebookon!Összesen 41 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Szarvas Koppány Bendegúz, a gyurcsányista pöcs, a Demokratikus Koalíció túlmozgásos provokátora.

"Kövér szerint nem a fenyegetéssel beszervezetteket kéne hajkurászni, hanem megkérdezni, hogy Horn Gyula hogyan lehetett miniszterelnök." !!!!

1. Aki nem volt ott , nem tudja "sem megerősíteni , sem cáfolni" a megállapítást , hogy Kövér "mérsékelt" lelkesedést aratott . Az sem világos , mi a "mérsékelt" lelkesedés kritériuma ?
2. Kövér itt idézett válaszai szerintem szellemesek , találóak , frappánsak , de ettől még bőven elképzelhetó , hogy sokaknak nem az . A válaszok értékelése , a "lelkesedés" ugyanis függ a mindenkori befogadótól is .

1. Pilinszkynek van egy szenzációs belátása a múltról : a múlt is nyitott ! Nem abban az értelemben , hogy meg nem történtté tehetnénk , hanem a jelenben való feldolgozás által . Ő , vallásos emberként , a gyónást hozza konkrét példának : a bűnbánó a bánata által az elítélendő bűnt mégiscsak olyannak mutatja , ami jobbá tette őt ! A rossz ELLENÉRE az útja a jóhoz / lelki megtisztuláshoz / vezetett !
2. Ezért szerintem racernak van igaza .

1.Soha , senkit nem szabad "cimkézni ", mert - ahogy Pascal mondta - " az ember végtelenül több az embernél " .
2. Tényszerűen sem igaz , amit ír , mert sokaknak - választóknak , kommentelőknek - is kell Kövér Házelnök úr politikája , elismerik a kvalitásait .
3.Nem tudom , örülne-e , ha ilyen szinvonalon nyilatkoznának Önről...

1. Egy választópolgár érdeke és kötelessége , hogy minden / még az ellenszenves / politikus véleményére kíváncsi legyen , mert enélkül nem tud értelmesen és felelősen dönteni .
2. Ne csodálkozzon : a politka=vita . Kövér bírálja Hornt , s Horn bírálta Kövért .
3. Mindenki úgy definiálja a pártok és politikusok tevékenységét , ahogy a legjobbnak tartja . Ettől demokrácia demokrácia .

1. Igen , szerintem is érdemes , másoknak is ajánlani fogom .
2.Ugyanis , ősi indián mondás szerint : " ha valakit meg akarsz érteni , menj egy mérföldet az ő mokaszinjában "

Hát , HA ÍGY definiálja , AKKOR valóban nem ...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés