Szorul a hurok

2013. május 29. 10:17

Vujity Tvrtko
Facebook
Az úszónő azt mondta nekem, nem szeretné, hogy a Szepesi-féle szexbotrányhoz köze lenne, de amit az uszodában kislányokat molesztáló személyről Nikolett állít, nos, az igaz!

„Forrnak az indulatok Szepesi Nikolett, »Én, a szexmániás« című botránykönyve kapcsán. Írtam már korábban is, most is leszögezem: engem egyáltalán nem érdekel, hogy kivel, mikor, hogyan szexelt az egykori sportolónő.
Hanem, ahogy már korábban megjósoltam, van az ügynek egy büntetőjogi oldala is. Nevezetesen, ki volt az az alacsony, köpcös stábtag, aki csókolgatta, simogatta, szexuálisan zaklatta a kislányt, kislányokat?
Gyárfás Tamás szövetségi elnök bejelentette, hogy vizsgálatot indít.
Hetek óta tudok a kislányok zaklatásáról szóló vádról. Beazonosítottam a megvádolt illetőt. Többekkel, így más -Szepesi Nikolettnél jóval ismertebb és eredményesebb -úszóval is felvettem a kapcsolatot. Háttérbeszélgetésünk során az úszónő azt mondta nekem, nem szeretné, hogy a Szepesi féle szexbotrányhoz köze lenne, de amit az uszodában kislányokat molesztáló személyről Nikolett állít, nos, AZ IGAZ!
Szorul a hurok, szerintem... Szoruljon is!!!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Kedvelje a Makronómot Facebookon!Összesen 15 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Zokni humán filoszóphus urat már megelőzni nem tudtam, de átfogalmazom:

gyurcsány egy alacsony köpcös ember míg ezzel szemben orbán egy Óriás, tehát ezt a korábban úszogató sportolgató hölgyet a patásorbán rontotta meg - kislánykorában.

De ezt csak azért írom így mert értem a viccet.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában