Ízléstelen kvíz miatt kért bocsánatot a TV2

2012. november 8. 10:50
A szerda reggeli Mokka című műsorában arra a kérdésre kereste a választ a TV2, hogy mi lehetett az indíték Szita Bence meggyilkolása mögött. Miután sokan nemtetszésüket fejezték ki, a csatorna közleményben kért elnézést.

A szerda reggeli Mokka című műsorában arra a kérdésre kereste a választ a TV2, hogy milyen indíték állhatott Szita Bence meggyilkolása mögött. A nap kérdésére féltékenység, pénz vagy bosszú volt az opcionális válasz, egy sms-sel játékkiállításra való belépőt, többel pedig wellness-hétvégét lehetett nyerni.

Az ízléstelen versennyel kapcsolatban az interneten több blog – így például a Kettős Mérce és a Napi Vízió –, valamint néhány hírportál is kifejezte nemtetszését. Ezekre a csatorna bocsánatkéréssel reagált: „A Mokka 2012. november 7-i adásának véleményszavazásával egy rendkívül súlyos témát érintettünk. Ezúton kérünk elnézést, hibát követettünk el, de természetesen nem állt szándékunkban semmilyen módon megsérteni Bence kegyeleti emlékét. A tartalmat eltávolítottuk felületünkről.”

A TV2 Hajdu Péter vezette Frizbi című műsorában alig egy nappal a gyilkosság után szerepeltette az áldozat hozzátartozóit. Erről többek között a Kisalföld közölt véleményt, de ennek kapcsán a csatorna nem nyilatkozott.


Kedvelje a Makronómot Facebookon!Összesen 38 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Túlreagálták ezt az ügyet az emberek.

"Az is gusztusatalan volt, amit Hajdú művelt, de az ő műsorához hozzájárult a nevelőapa, meg a talpig sminkben nővérke is."


Nincs ebben semmi meglepő. Az médiából évtizedek óta folyó szemét megteszi a hatását. Az emberek lassan nem is tudják értelmezni a méltóság szót.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés