Nem áll le: ismét az utcán énekelt Nagy Ervin (VIDEÓ)

2024. május 10. 10:27

Egy belvárosi utcában fakadt dalra a baloldali aktivista.

2024. május 10. 10:27
null

Nyitókép: MONIKA SKOLIMOWSKA / DPA / DPA PICTURE-ALLIANCE VIA AFP 

Csütörtökön került fel a YouTube-ra az a videó, amelyben az látható, hogy Nagy Ervin egy belvárosi utcán énekel a Katona József Színház társulatával – olvasható a Blikken.

A baloldali politikai aktivistává transzformálódott színész a Mikszáth téren kezdett énekelni, melyről a Budapest Park készített felvételt. A videón jól látható a járókelők meglepődöttsége. A koncert apropója a második Csinibaba Táncdalfesztivál volt, melyet a teátrum a Budapest Parkkal közösen május 23-án tart meg.

„Ez egy különleges élő zenei műsor, amelyben a Katona társulatának tagjai, vendégművészekkel kiegészülve, a Budapest Parkban gyakran megforduló fellépőkkel állnak színpadra. Két különböző műfaj képviselőinek ereje egyesül tehát ezen az estén, hogy közösen alkossanak valami meghökkentőt, valami újat. Az előadás Vajdai Vilmos rendezésében jön létre, és azok számára is tud majd izgalmasat, meglepőt nyújtani, akik a tavalyi élmény után ismét megnéznék a produkciót” – olvasható a színház weboldalán.

 

 

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-83
2024. május 19. 04:46
🍓 ️ ­­­I­­­g­a­­z­i n­­i­­­m­f­o­­­m­á­­­n­­i­á­k­­­ 👉 𝐖­­­𝐖­𝐖­­.­­𝐗­𝟏­­­𝟖­­.­𝐅­𝐔­­­𝐍
asszaur
2024. május 10. 20:08
Nem tud zongorázni sem a péniszével!
KBA98
2024. május 10. 17:07
Egy undorító alak!
lefty67
2024. május 10. 16:11
NOÁR visszavonult, valakinek el kellett vállalnia a túlmozgásos, ripacs,keményköcsög szerepét!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!