Mindannyian békét akarunk

2024. április 23. 05:33

A háborús pszichózisban szenvedőket, az uszítókat el kell zavarni az uniós közéletből.

2024. április 23. 05:33
null
Gajdics Ottó
Gajdics Ottó
Magyar Nemzet

Nyitókép: MTI/AP/Roman Csop

„Mi, a béke pártján állók azonnali tűzszünetet követelünk és a béketárgyalások megkezdését sürgetjük. Nem állunk egyik fél oldalán sem, de mindkét oldal álláspontját tiszteljük és meg akarjuk érteni azért, hogy segíteni tudjunk a mindenki által elfogadott észszerű kompromisszumok megtalálásában, amelyek nem rejtik magukban egy újabb véres összetűzés magvait. 

Ez mindenki érdeke, kivéve persze a fegyvergyárosokat, az őket finanszírozó bankárokat és a háborún jól kereső egyéb gazembereket. De legyen elég nekik is, amit eddig harácsoltak. Amúgy is rádöbbent a világ összes országa mára, hogy muszáj többet költenie fegyverkezésre, ha meg akarja őrizni saját szuverenitását és területi integritását.

Jól lehet tehát keresni az elrettentő erők növelésén is. De nem halhat meg egyetlen emberrel sem több azért, hogy pár százalékkal nőjön még az extraprofit. Nem maradhat árván egyetlen gyerek sem, nem sírhat több özvegy halott férje után csak azért, hogy valakik előrébb rukkolhassanak a leggazdagabbak listáján. 

Mert ki kell mondani: elég volt!

Legyen béke már! Legyen vége már! Ezt kell üvöltenünk minden nap, míg rossz gégénkből telik, nem törődve gúnnyal, megvetéssel, röhögéssel, amivel a háborúpárti újbalos globalisták aláznak bennünket. Legyünk nagyon sokan június kilencedikén, akik csak olyan képviselőt küldenek Brüsszelbe, aki kiáll a békepárti politika mellett. A háborús pszichózisban szenvedőket, az uszítókat pedig zavarjuk el az európai közéletből addig,

amíg ránk nem gyújtják az egész kontinenst.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gilou-au-clavier
2024. április 24. 17:16
Jaj, de cuki, ahogy bőgicsél ez a kommunista ork is, valaki adjon neki neki egy taslit és mars dógozni.
auditorium
2024. április 24. 09:10
Már ideje lenne a béketüntetésnek, de úgy látszik Nyugaton ez quázi tiltott. A mostani EU-vezetői szerint Ukrajnabarátnak kell lenni fegyverszállitással, fegyverkezéssel és ha kell Nato-katonaság bevonásával - kostet was kostet. A békemeneten vigyenek HATALMAS angol, német és francia TÁBLÁKAT, mert a külföldi TV- akkor talán mutatná a magyar béketüntetést. Általában kiválasztja a kamaraman a furcsa tárgyakat, öltözékeket . Az ENSZ-ONU-UNO képviselői is résztvehetnének, hiszen ez lenne a funkciójuk és más humanitárius, azaz békepárti nemzetközi képviseletek is táblákkal.
kastellorizo
2024. április 24. 08:01
FeketeFehér 2024. április 23. 18:13 Szerintem nem lenne ellenére. A hiba a kontinens nyugati felén van.
Lajoss
2024. április 23. 18:21
Ottó,és a békevágy…😂😂😂😂😂😂😂
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!