Zavar balról, erősítés jobbról

2024. március 06. 23:20

Politikai és morális értelemben is kezd kicsúszni a talaj az utóbbi hetekben magát aktivizáló baloldal alól. Már a bicskei gyermekotthon körüli botrányban is magyarázkodni kényszerül, közben Újbudán befutott egy újabb pedofilügy. A gyermekvédelem kapcsán a kormányzatot kioktató liberálisok ráadásul élen járnak a pedofília relativizálásában.

2024. március 06. 23:20
null

Nyitókép: Mandiner-archív

***

Kacsoh Dániel és Szalai Laura írása a Mandiner hetilapban

Alighanem a sors fintora, hogy a kegyelmi ügyben magát egy darabig legalábbis egyfajta morális felsőbbrendűségben érző baloldalt kis túlzással telibe kapta egy újabb pedofilbotrány. A Demokratikus Koalíció és a Momentum által igazgatott XI. kerületi önkormányzat egyik óvodájában ugyanis a rend­őrök egy gyermekeket molesztáló dolgozóra bukkantak, a fiatal férfit rács mögé is dugták.

A hivatal a nyomozás hírére azonnal lépett, Gy. Pétert kirúgták, László Imre polgármester vizsgálóbizottság felállítását és rendkívüli közgyűlés összehívását hirdette meg, ám a Magyar Nemzet értesülései szerint akadnak kérdőjelek a felelősség tekintetében. Aggódó szülők ugyanis állítólag már korábban küldtek vészjelzéseket, ám az önkormányzat állítja, a hatóságok jelzéséig nem tudott semmiről. A férfit, aki az intézmény mosdójában fajtalankodott az egyik kisgyerekkel, múlt pénteken vették őrizetbe, a szülőket ekkor értesítette az óvoda a botrányos fejleményről. Az előzetes letartóztatást elrendelő bírósági végzés szerint állítólag adat van arra is, hogy a gyanúsított a felügyelete alatt álló, 12. életévét be nem töltött gyerekek sérelmére szexuális erőszakot követett el.

Ez a tartalom csak előfizetők részére elérhető.
Már előfizetőnk?

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:12
🍓 ️ ­­­A­­­ ­d­­ö­­g­­ö­­s­­ ­l­­­á­­­n­­y­o­­k­ ­­v­­á­­­r­­n­a­­­k­­ ­r­­­á­­d­­­ 👉 𝗪­­𝗪­­𝗪­­­.­­𝗖­­­𝗨­­­𝗠𝟰­.­𝗙­𝗨­­­𝗡
makapaka2
2024. március 09. 18:23
László Imre a dékás újbudai polgármesternek is vaj van a fején Már pár éve bemutatkozott, hogy egy undorító, hazug gazember. Egy volt kolleganőjével erőszakoskodott még a kórházban, amikor fel akarta jelenteni , komolyan megfenyegette őt. Már akkor köztudott volt, hogy egy jellemtelen, ocsmány alak. Most is tagad, pedig nagy valószínűséggel tudott a pedofil dolgozóról.
makapaka2
2024. március 09. 18:17
A liberós bolsevik ellenzék a saját bűneivel vádolja a jobboldalt régi jó kommunista szokás szerint.
llnnhegyi
2024. március 07. 05:44
Egész pedofil hálózat működik ott? A DK működteti? Börtönbe a főszereplővel is! Klára majd meglátogatja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!