Vitézy és a sűrű sötét erdő

2024. március 20. 22:51

Vitézy is ott harcolt a rengetegben és egyértelmű, hogy kinek az oldalán.

2024. március 20. 22:51
Kárpáti Iván
Kárpáti Iván
Klubrádió

Nyitókép: Földházi Árpád/Mandiner

 

„Azt már nem tartom kifejezetten hitelesnek, ahogy Vitézy próbálja magát középre pozicionálni, elegáns kívülállóként elemezni Karácsony és a kormány harcát, hasonló erejű feleknek bemutatva őket. A kormány, amit ő magas szinteken szolgált évekig, semmiben nem vette figyelembe a főváros igényeit, kéréseit, viszont ahol tudta megsarcolta. A legtöbb hatáskörétől megfosztotta, ha pedig maradt valami kis eszköze Budapestnek, azt is hatástalanítja rendeleti úton. Ez amúgy Karácsonyt sem menti fel állandóan, az ellenzéki szavazók sem fogják a végtelenségig elfogadni, hogy minden miatt a kormányra mutogat a Városháza.

Ezt is ajánljuk a témában

De most nekem ne lépjen fel úgy Vitézy, mint a viccben a csősz, aki mindenkit kizavar az erdőből, mert ő is ott harcolt a rengetegben és egyértelmű, hogy kinek az oldalán.

Ezt soha ne felejtsük el.”

***

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
akiaki
2024. március 21. 13:36
Vitézy veszély a Gelile!
tésztagyári szakmunkás
2024. március 21. 11:34
"Ezt soha ne felejtsük el." Ti "semmit sem felejtettek és semmit sem tanultatok". De legalább nem vagytok arisztokraták, csak büdös prolik.
kalamata
2024. március 21. 11:00
Persze, Iván, tudom, ti sokkal jobban gyűlöltök minket, stb. De kérlek, lépjünk már ezen túl, temessük be az árkokat és induljunk előre! (Kicsit tartok tőle, hogy egy kommunistától úgyis hiába kérek ilyet, de a remény hal meg utoljára).
gilou-au-clavier
2024. március 21. 10:30
A nyomoronc töröttszemüvegesek uszító Lázártrollján elégtételt kell venni. Nem kell 300 méteres felhőkarcoló meg technokrata posztmodern arab falloszverseny Rákosrendezőre sem. Minőségi vasúti szolgáltatás kell. Szurkoljunk Dávidnak! Bobószandy tiktokker szóra sem érdemes. Kárpáti meg még annyira sem, egyáltalán ki ez, mi ez...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!