Nagyon remélem, hogy ezt a rohadt állatot még ma megtalálja a rendőrség

2024. március 16. 21:26

Már hétfőn azt akarom olvasni, hogy megtalálták és felelősségre vonták!

2024. március 16. 21:26
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Bádog Blogstar

Nyitókép: YouTube

„Nagyon remélem, hogy ezt a rohadt állatot még ma megtalálja a rendőrség, ingét-gatyáját kifizeti büntetésre és örökre elveszik a jogosítványát. Egyszerűen nem hiszem el, hogy ezek a patkányok részt vehetnek a forgalomban... Már hétfőn azt akarom olvasni, hogy megtalálták és felelősségre vonták!”

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 84 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
SABOTAGE
2024. március 18. 01:35
Ez egy rohadt állat, ahogy mondod zsóti, te meg egy pedofideszes szarhányó okádék vagy!!! És ha majd kiderül, hogy pedofideszes a rohadt állat, akkor majd kegyelemben részesül, mint az a szemét pedofideszes K.E.!!!
Salitis
2024. március 17. 23:00
A gyilkossági kísérlethez használt "fegyvert" pedig el kell kobozni. És gondoskodni kell róla, hogy többé ilyet ne tegyen. De ha tényleg műszaki hiba okozta volna, azt egy szakértő meg tudja állapítani. 2042.10.08-án. Addig tegyék az autót egy rendőrségi bizonyíték raktárba. Csakhogy a finnyás, bűnöző mentegető liberálbolsik ne jöjjenek azzal, hogy a magántulajdon szentsége....
atti64
2024. március 17. 22:02
PATKÁNY!!!!!!!!!!!!!
2024. március 17. 20:32 Szerkesztve
Ebben a cikkben minden bennevan ami szar a 21zázadi közéletben.A folyamatos megfigyelésből származó szenzációs videó hatásvadász zenei aláfestéssel történő publikálása,amire szolidan termékmegjelenítéssel is rárepül (a videó eleji/végi reklámokon felül) a saját hozzáadott értéket nem produkáló pénzéhes közzétevő.A reklámban további megfigyelésre alkalmas eszközt hirdet és még a saját terméketlen munkája fontosságára hivatkozva további támogatást is kér felirat formájában.A videóból ki van takarva a kocsi rendszáma,mert nem tisztázott,miért ment át gyökkettővel a vészvillogóval poroszkáló terepjárós a piroson,meg a gyalogosok zöldjén,gyalogoson nem.Épp a saját megfigyelő készüléke felvételeit nézegette?Nem tudhatjuk.De a magát politikai FŐmegmondóembernek pozícionáló,jelentős eléréssel rendelkező pályaelhagyó történelemtanár gondolkodás nélkül kezdi a fröcsögést,ami kisebb hatókörű fröcsögésecskék képében terjed tova a társadalomban,sokezerember számára kipipálva a napi gyűlöletadagot.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!