Igazából én már régóta vártam egy „Magyar Pétert”

2024. március 21. 20:00

Egy saját bevallása szerint konzervatív, csalódott fideszest, aki jó megjelenésű, fiatal, dinamikus és megszólítja az embereket.

2024. március 21. 20:00
Spöttle Georg
Origo

Nyitókép: képernyőfotó

„Nehéz dolog a Magyar Péter jelenséghez valamit érdemben hozzátenni, hiszen az »ellenállás« gallionfigurája most ural minden médiumot. Igaz éppen nagy bukta volt a bizonyítékok bemutatásával a nyomozó ügyészségen és a csavar az egészben az, ha valakinek tudomása van egy bűncselekményről és nem tesz feljelentést akkor maga is könnyen gyanúsítottá válhat. Valahogy sejthető volt, hiszen amikor az ATV műsorvezetője konkrétan rákérdezett, hogy vannak-e írásos bizonyítékok a kezében, akkor Magyar Péter így válaszolt »vannak bizonyítékaim«. Ergo az, hogy írásos vagy hanganyag, esetleg fotó azt nem tette hozzá, valószínűleg nem véletlenül. A bizonyíték lufi eldurrant és a kormánynak sem kellett 24 órán belül lemondania.

Igazából én már régóta Vártam egy »Magyar Pétert«. Egy saját bevallása szerint konzervatív, csalódott fideszest, aki jó megjelenésű, fiatal, dinamikus és megszólítja az embereket. A baloldalt dollármilliókkal megtámogató »sorosista« háttérhatalomnak egyszer csak fel kellett eszmélnie, hogy hosszú évek óta rossz lóra tesznek. Az MTVA székházban hempergő falubolondjai, a bringaút király vagy a szószátyár és a guruló dollárokat kikotyogó Márki-Zay Péter egy dohánybolt vezetésére is alkalmatlan lenne, nemhogy Magyarországéra. A »deep state« át kellett, hogy értékelje a helyzetet. Ez jogos, hiszen az őrület jele, ha mindig ugyan azt csinálom, de más eredményt várok.

A háttérben munkálkodó sötét nagyúr meg nyilván nem szeretné, ha bolondnak néznék.

Úgy gondolták, hogyha a neomarxizmust díszdobozba teszik, akkor az fogyasztható lesz a választók számára. Nyilván vannak páran, akik azt hitték, hogy létrejön egy új keresztény-konzervatív ellenzéki erő. Ám elég volt meghallgatni a március 15-i beszédet, hogy elhangozzanak a baloldal jólismert lózungjai: oktatás, egészségügy, korrupció... Itt jön az ásítás helye, hiszen az elmúlt években unalomig mantrázta őket Gyurcsány és csapata. Pár ezren meghallgatták, majd átcsattogtak oda, ahova eredetileg is indultak mégpedig Karigeri rendezvényére. Már Jakab -parizeres- Péternél is láttuk, hogy egy facebook élőzés megtekintési számai és a lájkok nem egyenlőek a szavazatok számával.

Most is ez lesz, csak sokkal rövidebb idő alatt múlik el a pünkösdi királyság.

Nyilván most még beletolnak párszáz milliót, hogy hátha lesz egy kis »action for democracy« »jogállamiság«, legális könnyűdrogok és Meseország valóban mindenkié lesz. Nem lesz, ez borítékolható. A választókat nem könnyű átverni, főleg a jobboldaliakat. Aki tőlünk mégis átáll az ő pártjába az sosem volt igazán fideszes.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:19
🍓 ️ ­­­A­­­ ­d­­­ö­­­g­­­ö­s­­ ­l­á­­n­­­y­­­o­k­­­ ­­v­­á­­­r­­n­­a­k­­ ­­r­­­á­­­d­­­ 👉 𝗪­­𝗪­­­𝗪­­­.­­­𝗖­­𝗨­­𝗠𝟰­­­.­𝗙­­𝗨­𝗡
KBA98
2024. március 23. 20:50
A nagy ego nem biztos, hogy jó!
Kristály
2024. március 23. 13:44
M.P. a nyomi fejüt és agyut a NER kivetette magából mint egy végterméket , a libsik felkapták de pont az ők hangoztatott propagandájának nem felel meg. Szóval minden csak érdek : a nők a gyerekek a pedofilok a buzik az Lmbtq. Vajon Gyurcsány vagy az árnyék kormány melyik tagja dobná oda a gyerekét egy pedofilnak?????
Gusztiapu
2024. március 23. 10:51
Ami igazán kínos: kiszelektálódott a jobboldalról egy hiszteroid, nagyképű, kontraszelektált, hatalomvágyó szociopata - és felkapja a bolsi-liberális tömeg, mint a Kárpátok Nagy Reménységét. Mert azoknak még ő is, a levitézlett is jobb, mint bármelyikük. Hát ez a nagyon szomorú a mai ellenzék állapotával kapcsolatban. Pedig jó, konstruktív, erős ellenzék kellene. (Azért eltűnődöm azon, vajon hány hasonló nájlontáncsics bújik még meg a jó fizetést adó ilyen-olyan NER-munkahelyeken...? Mert konzervatív emberként engem ez idegesít igazán...)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!