Durrdefektet kapott a kamion, hatalmas tömegbaleset lett belőle

2024. március 02. 22:50

Egy tucat autó csúszott egymásba az autópályán.

2024. március 02. 22:50
null

Pénteken durrdefektet kapott egy kamion kereke az M3 és M4 autópályát összekötő M35-ös autópályán, ennek következtében számos autó ráhajtott az úttestre került kerékdarabokra, amelytől hatalmas tömegbaleset lett. 

Később kiderült, 12 autó csúszott egymásba.

A sajtóinformációk szerint a kamion mögött közvetlen haladó két autó összeütközött, a többi autóban a kamionról leszakadó darabok tettek kárt. Az eset különlegessége, hogy a durrdefekt ereje akkora volt, hogy a szétrepülő gumidarabok a pótkocsi egyes darabjait is leverték. Kórházba senki nem került a tömegbalesetet követően, azonban az autókban több százezres kár keletkezett. 

Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

 

 


 

 

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:26
🍓 ️ ­­­A­­­ ­­­d­­­ö­g­­ö­s­­­ ­­­l­­á­n­­­y­o­­­k­­­ ­­­v­á­r­­n­­a­k­­­ ­­­r­á­­d­­ 👉 𝗪­­­𝗪­­𝗪­­.­­𝗖­𝗨­­𝗠𝟰­.­𝗙­­𝗨­­­𝗡
salmonella
2024. március 03. 06:37
Kb. ennyit ér a műszaki vizsga. Egy rohadt pénzszivattyú, könnyen megfizethető közdolgozókkal. Elnézem az utakon, hogy milyen rozsdatemetők nyikorognak/füstölnek rajta. Nyilván egy tízesért átment a kamion F1 mintázatú gumikkal.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!