Bottal támadt a felesége sportautós szeretőjére egy magyar férfi

2024. március 28. 11:35

A járműben több mint egymillió forint kár keletkezett.

2024. március 28. 11:35

Fotó: MTI/Komka Péter

A Szigetszentmiklósi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen, aki – miután otthon találta házastársát új barátjával – egy teleszkópos bottal megrongálta annak sportautóját. A vádirat szerint a vádlott és házastársa ugyan egy házban laktak Délegyházán, de kapcsolatuk megromlott.

Az elkövető 2023 áprilisában, éjszaka hazaérkezve otthon találta feleségét és annak új barátját, akit teleszkópos bottal haragra gerjedve combon ütött, majd felmutatott egy kést is, de azt nem használta. Ezután kiment az udvarra és a teleszkópos bottal többször is ráütött a sértett tulajdonában lévő sportautóra – írja a Pest Vármegyei Főügyészség sajtóközleménye.

Az autó szélvédője betört és az alumíniumból készült gépháztető behorpadt.

A járműben több mint egymillió forint kár keletkezett. A megtámadott férfi 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

A Szigetszentmiklósi Járási Ügyészség nagyobb kárt okozó rongálás bűntette és könnyű testi sértés vétsége miatt emelt vádat a férfivel szemben.

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:04
🍓 ️ ­A­­ ­­d­ö­g­­­ö­s­­ ­l­­á­n­­­y­­o­­k­­­ ­v­á­­­r­n­a­­­k­­ ­r­á­­d­­ 👉 𝗪­­­𝗪­­𝗪­.­𝗖­­­𝗨­­­𝗠𝟰­­­.­𝗙­𝗨­𝗡
Kerezs
2024. március 28. 17:07
A cikkből nekem az jött le, hogy egy házban, de már külön életet éltek. Az asszony legalábbis így gondolta. A férj meg nem. A sportautós nem szerető volt, csak nem tudta, hogy mi a szitu, azt hitte legálisan van ott. Pechje volt. Vigyázni kell a nőkkel.
Patika
2024. március 28. 15:00
A hibás a sportautós. ---- Nagy hiba és pofátlanság is volt autójával beállni a ház elé, vagy a férj garázsába, esetleg az udvarra., (mindent odadugott be ahová csak bírt..)
letsgobrandon-2
2024. március 28. 13:58
ezt még meg is tudom érteni... M. P. sokkal alattomosabb görény volt éveken keresztül
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!