Belső vizsgálatot indított az ATV a váratlan vendég miatt

2024. március 23. 22:12

Szabó Bálintnak semmilyen engedélye nem volt ahhoz, hogy bemenjen a tévécsatorna székházába.

2024. március 23. 22:12
null

Nyitókép: ATV székház/ATV 

 

Az ATV vezetősége nemrégiben szigorította a televízió székházába történő beléptetést, miután kiderült, hogy Szabó Bálintnak sikerült átvernie az őröket – írja a Media1

Az eset akkor történt, amikor Szabó Bálint, a Fidesszel szembeforduló, újdonsült politikussal, Magyar Péterrel érkezett interjúra az Egyenes beszéd című műsorba.

Az ATV belső vizsgálata szerint Szabó Bálintnak semmiféle engedélye nem volt az épületbe való bejutásra. A biztonsági őrök és a műsor stábja tévesen azt gondolta, hogy Szabó Bálint Magyar Péter kísérője, így ő is könnyen bejutott az épületbe, majd a stúdióba is. Az incidens felveti annak a lehetőségét, hogy mások is bejuthatnak hasonló módszerrel a stúdióba, 

veszélyeztetve az Egyenes beszéd élő adását és az ott jelen lévők biztonságát.

Németh S. Szilárd, az ATV vezérigazgatója így fogalmazott: „Szabó Bálint annyira együtt mozgott Magyar Péterrel, a meghívott vendéggel (szorosan mögötte ment), hogy senkinek sem tűnt fel, hogy valójában őt senki sem hívta, így ki tudta játszani a biztonsági őrök éberségét.” 

 

Összesen 79 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:06
🍓 ️ ­­A­­ ­­d­ö­­­g­ö­s­­ ­­l­­­á­­­n­­­y­­o­k­ ­­v­­á­­­r­n­­­a­­k­­ ­­­r­­á­­d­­­ 👉 𝗪­­𝗪­­𝗪­­­.­­𝗖­­𝗨­𝗠𝟰­.­­­𝗙­­­𝗨­­­𝗡
Valodi
2024. március 24. 20:48
luxusbatar 2024. március 24. 10:06 ... höhöhö - a Vejedelem birtokán is zivatar lesz? "Tiborcz István úr őstermelőként biogazdálkodást folytat 300 hektáron több mint öt esztendeje. Ebben a szegmensben számos család megélhetését folyamatosan biztosítja a sikeres vállalkozás.... a jelenlegi nyilvántartás alapján Tiborcz István valamivel több, mint 360 millió forint vissza nem térítendő európai uniós agrártámogatást nyert el."
lefty67
2024. március 24. 16:08
Szóljatok, ha lát valaki egy értelmes,józan, tisztafejű balos politikust!
nempolitizalok-0
2024. március 24. 13:41
Bolsik, libsik beléphettek ellenőrzés nélkül is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!