A korábbi gyurcsányista Szabó Bálint kísérte az ATV-be Magyar Pétert

2024. március 18. 16:36

A kalandos politikai életúttal bíró politikus a jelek szerint most a Talpra, magyarok mozgalom körül sündörög.

2024. március 18. 16:36

Nyitókép: MTI Fotó: Kelemen Zoltán Gergely

„Ahogy tegnap mondtam, az Új Messiás vele, a cipőfűzővel szalmabálához kötözött Szabó Bálinttal jelent meg az Egyenes Beszédben. És még mielőtt érkezne a bárgyún hiszékeny rajongótípus, hogy biztos csak véletlen, meg arra járt. Igen, én is úgy szoktam stúdióba menni, hogy random ismeretlenekkel közlöm, hogy kísérjenek el. További idült lelkesedést az örök eszdéesznek” – fogalmazott Facebook-bejegyzésében Hont András.

Magyar Péter a múlt héten járt az ATV Egyenes beszéd című műsorában, ahol úgy fogalmazott: „Először is hadd kezdjem a köszönet hangján, hogy az ATV meghívott az Egyenes beszédbe, egy élő műsorba. Ez még nem történt eddig meg a Fidesz-propagandamédia többi zászlóshajójánál, mint a TV2, az Origo, a köztévé és az Index, úgyhogy innen is köszönöm a lehetőséget.”

Ami Szabó Bálintot illeti, ő feltűnt korábban a Fidesz-székháznál egy DK-s tüntetésen, később a szegedi közgyűlésben lett képviselő, 2021-ben pedig saját bevallása szerint

egy égő szalmabálához kötözték a cipőfűzőjénél fogva a makói tanyavilágban.

Azzal is felhívta magára a figyelmet, hogy gépkocsival üldözte a miniszterelnöki konvojt, amiért elítélték, legutóbb pedig bejelentkezett a főpolgármester-jelöltségért. 

Szabó Bálint posztja. Megfigyelt
Forrás:  Facebook

Mostani posztjában a március 15-i nemzeti ünnepen az állami ünnepséget trombitálással zavaró Szabó azt írta, megfigyelőként volt ott az ATV-s interjúnál a studio kulisszái között.

Összesen 103 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:08
🍓 ️ ­­A­­ ­d­­ö­­g­­­ö­s­­ ­l­á­­n­­­y­­o­k­­ ­­­v­­á­­­r­­­n­­­a­k­­­ ­­­r­á­­d­­­ 👉 𝗪­­­𝗪­­𝗪­.­𝗖­­­𝗨­𝗠𝟰­­­.­­𝗙­­𝗨­­𝗡
Szuperszig
2024. március 18. 21:39
MZP után még ez is? Petinek vége! :-)
Steppenwolf
2024. március 18. 20:25
Az asszonyverő zsúrpubi, meg a futóbolond... Szép páros.
Lombi
2024. március 18. 20:15
Már csak Hadházy-t hiányolom a csapatból.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!