Zalatnay Saroltába törölték a lábukat Gyurcsány emberei

2024. február 03. 10:38

Az énekesnő nyugdíja volt a téma.

2024. február 03. 10:38
null
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

„A népszerű énekesnő a napokban adott egy interjút a Mandinernek, ahol sok minden más mellett beszélt arról is, hogy kevés a nyugdíja, erre fűzte rá azonnal, rosszindulatúan a Gyurcsány-blog, hogy az énekesnő kormánypárti. Zalatnay a következőt mondta:

»Hatvanezer forint a nyugdíjam, gyorsan teszem hozzá, azért csak ennyi, mert sok zenésztársammal együtt hiába fizettünk nyugdíjjárulékot 1989-ig, nincs nyoma a rendszerben, így nem is számít bele a nyugdíjunkba. Az előadói jogdíjból is jön valamennyi pénz, de ha nincs havonta négy fellépésem, akkor nem tudok megélni.«

Jött is a szokásos, Gyurcsánytól eltanult ferdítés:

»A nyugdíjjal kapcsolatos mondandója több szempontból is érdekes. Az énekesnő pár éve aláírta a Fidesz Gyurcsány-ellenes petícióját, de azért a Fideszt dicsőítő mondatai mellett megjegyezte: attól még lehet valaki jó zenész, hogy baloldali. Zalatnay korábban azt is elárulta, hogy fiatalként tegező viszonyban volt Orbán Viktorral, már akkor is nagyon tisztelte őt, kora Petőfijeként írta le. Vajon a »költőhöz« is eljut a hír, hogy az énekesnő azoknak a táborát erősíti, akik havonta a létminimumot meg sem közelítő nyugdíjat kapnak?«”

Nyitókép: Zalatnay Sarolta. Fotó: MTI-archív/Zih Zsolt

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Osztap_Bender
2024. február 04. 16:49
Más emberek, egészen másukat , felváltva törölték bele, éveken keresztül. Mintha elfelejtettétek volna a múltat.
caladan
2024. február 03. 22:31
Fizettetek egy faszt vén luvnya.
Claudius1
2024. február 03. 22:04
A köztársasági elnök kegyelmet adott egy igazgatóhelyettesnek, aki részt vett a pedofil bűncselekmények eltitkolásában.
Unknown
2024. február 03. 17:12
Ugye arra is emlékszünk amikor a szerencsétlen embereket minibérbérért hajtották tömegesen és emellett még a járulékokat sem fizették ki utánuk rendesen. Na ezért van sok alacsony nyugdíj. Hú ez mikor is kezdett változni? 2010 után! nahát. Sokan vannak akiket az előző érában megszivatták. Ők most is szívnak. Plusz nem értem nem az egyetlen előadó, Zalatnay aki amikor szaladt a bicikli akkor hapsi-dőzsi volt. Abból mostanra nem maradt semmi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!