David Pressman hétfőn újra megjelent a parlamentben

2024. február 26. 16:35

Nem először látogatott el az Országházba.

2024. február 26. 16:35
Special session of the Hungarian parliament

Mint ismert, hétfőn megkezdődött a parlament tavaszi ülésszaka, melynek első ülésén Orbán Viktor miniszterelnök napirend előtti felszólalás keretein belül számolt be a korábbi ülésszak óta végzett kormányzati munka eredményeiről. A Magyar Nemzet értesülései szerint az eseményen David Pressman is megjelent (FOTÓ ITT), aki nem először tette tiszteletét a díszpáholyban, ahogy arról korábban beszámoltunk, már a február elején tartott rendkívüli ülésen is jelen volt. Hazánk amerikai nagykövete akkor néhány másik NATO-ország nagykövetének társaságában vett részt az ülésen. Vélhetően ezúttal is a Svédország NATO-csatlakozásáról szóló szavazás miatt tűnt fel a teremben.

Ezt is ajánljuk a témában

Orbán Viktor kormányfő Svédország NATO-csatlakozása kapcsán elmondta: a svéd kormányfő pénteki látogatása „sikerrel járult hozzá a két ország közötti fair és tiszteletteljes viszonyhoz.”

A tárgyalások kapcsán a kormányfő bejelentette: „a két ország számára kölcsönösen előnyös megállapodásokat is tető alá hoztunk, ezek erősítik mindkét ország biztonságát”. A kormányfő emlékeztetett: katonai és hadiipari együttműködés eddig is volt a két ország között, amelyet még az első Orbán-kormány idején indítottak el, „ezt erősítettük meg és bővítettük ki most”.

Fotó: Mónus Márton/picture alliance via Getty Images

Összesen 78 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2024. március 03. 17:26
A jó gazda szeme hizlalja az ellenzéki jószágot. Ha már fizeti őket legalább dolgozzanak meg érte!
konfucius
2024. március 03. 08:13 Szerkesztve
Körülállni és fingani az orra alá megállás nélkül. Egyébként miért engedik be? Mi keresnivalója van ott egy külföldi nagykövetnek? Másik nagykövetek miért nem járkálnak oda? Mi a faszt képzel ez magáról, és miért nem teszünk ellene semmit?
flesh ripper
2024. március 03. 05:59
Pressman, jobb ha már most hazakotródsz, mert Trump a fülednél fogva ráncigál vissza az anyádba.
dios1968
2024. március 02. 23:49
Mit keresnek külföldi állampolgárok a magyar ország gyűlés ülésszakában??
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!