Kiborult a bili: a kiugrott momentumos politikus durván kitálalt az ellenzék viselt dolgairól

2024. február 15. 11:50

Őszinte szavak a Momentum egykori elnökségi tagjától.

2024. február 15. 11:50
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

„Válasz Online-nak adott interjút Kele János, a Momentumból a közelmúltban távozó politikus. Az egykori sportkommentátornak elege lett a politikából. Nem rejtette véka alá a véleményét az ellenzéki politikusokról:

»Egyrészt nem tervezem véres kardként körbejárni a sajtót arról kántálva, milyen borzalmas az ellenzék. Pláne nem tervezek propagandaműsorok díszellenzéki kirakatfigurájaként pózolni önmagamnak. Az persze igaz, hogy jobb hely lehetne az ország, ha több politikus gondolkodna el a személyes képességein és szerepén. Ha nem makacsul, konokul, a kitartás álcája mögé bújva folytatnának megélhetési politizálást. […]«

Őszinte szavak a Momentum egykori elnökségi tagjától.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
iimre
2024. február 16. 14:09
"Dr Bubo feb15. 13:36 Csillogó szemekkel és nagy elánnal kezdte a politizálást a fényes szelek momentuma az olimpia ellen. Azóta kiderült, hogy mennyire becsvágyó, de képességekben igen deficites társaság." Azért azt jegyezzük meg, hogy az internacionalista ballipsi hálózat ifjúsági tagozataként egy pillanatra sem a saját gondolataik vagy fejük után mentek.
iimre
2024. február 16. 12:29
"Kiborult a bili: a kiugrott momentumos politikus durván kitálalt az ellenzék viselt dolgairól" Ááá, nem borult itt ki semmi, nem árult el titkokat a faszi. A hozzáállásukkal és a tehetségtelenségükkel tökéletesen tisztában vannak a választópolgárok, ezt mutatja, hogy Magyarországon egymás után folyamatosan negyedszer szerzett demokratikus választásokon 2/3-os többséget az OGV&Co., a nemzeti oldal* — és most kapta az eddigi legerősebb felhatalmazást, 135 képviselői helyet az eddigi “rezgőléces” 133 helyett… Ennek pedig azért van jelentősége, mert egy egész országot meg lehet vezetni 4 évig, erőszakkal akár 8-ig is, de 12 év alatt már biztosan kibontakozott volna valami népfelkelés, ha minden olyan szörnyű volna Magyarországon, ahogyan a megélhetési ellenzék hajtogatja. * Lásd: https://www.valasztas.hu/ 1. 2010 t.ly/EHDhA 2. 2014 t.ly/2H3EY 3. 2018 t.ly/ca0Ww 4. 2022 t.ly/XXC0A 2010 óta minden orsz
Palatin
2024. február 16. 12:19
Akciózhatnak, hablatyolhatnak, amit csak akarnak. Ez a szánalmas, gyurcsányista ellenzék egész egyszerüen túlságosan silány, selejtes emberi és politikai kapacitásokkal van felruházva ahhoz, hogy ök az ország számára valamilyen pozitivumot valaha is produkáljanak. GYURMÁBÒL NEM LEHET FÜGGÖHIDAT ÉPÌTENI.
iimre
2024. február 16. 11:35
"ersa57 feb16. 08:50 Gratulálok Balázs! Ha valaki az ellenzék soraiból válik ki és elmondja a véleményét a korábbi pártjáról, az "KIBORÍTJA A BILIT" és ŐSZINTE TÉNYFELTÁRÁSNAK kell tekinteni, ha ugyanez a kormányoldalON történik, az csak EGY SÉRTETT EMBER ÖSSZE-VISSZA ZAGYVASÁGAI, MOCSKOLÓDÓ LEJÁRATÁSI KÍSÉRLETE!!!!!!!!! " Ha nem látod a különbséget a folyamatosan negyedszer győztes, 2/3-os többséggel kormányzó nemzeti oldal és a megélhetési ellenzék "teljesítménye" között, akkor csak hasonlítgass kedvedre! :DDD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!