Havasné hazudik!

2024. február 19. 20:17

Ő a hosszú szempillámba szeretett bele, és nem a teljesen bizonytalan jövőbe.

2024. február 19. 20:17
null
Havas Henrik
Havas Henrik
Facebook

Ma este éppen hazaértem, és az ATV műsorában a Mandiner képviselője megmagyarázta, hogy Orbán Viktornak semmi köze, sőt Balog Zoltán püspöknek sincs semmi köze Novák Katalinhoz. Mondtam a Havasnénak, hogy a szegedi polgármester, a Botka László azt mondta, hogy nem irigyli a szegedi, lányos apákat, merthogy a Kati tíz éve még titkárnő volt, aztán egyszer csak köztársasági elnök lett. Ami az Andit illeti, tudta, hogy kihez kell férjhez menni.

Mielőtt a Havasné még bólogatott volna, mondtam neki, hogy:
-Azért te nagy franc vagy, hogy kinéztél magadnak! Nyaraló Tenerifén, luxuslakás a Szabadság-hegyen, rendszeres nyaralás a Karib-térségben, úgyhogy te csak húzd meg magad, nem vagy te se jobb a Katinál meg az Andinál!

Na, erre felemelte a hangját, hogy:
-Ki volt az, aki ipari tanulóként ott koslatott a lépcsőházunk előtt, és még a körme alól sem tudta kikefélni a fáradt olajat?

Mondtam, hogy:
-Te már akkor sejtetted, hogy milyen jövő áll előtted!

Erre azt mondta, hogy »egy nagy lófaszt!« Ő a hosszú szempillámba szeretett bele, és nem a teljesen bizonytalan jövőbe. Na, most őszintén! Higgyek neki?”

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: képernyőfelvétel 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Korrupt Kornél
2024. február 20. 20:10
"Ezzel a semmitmondó alpári cikkel azt akarta sugallni , hogy N.K. még tíz éve titkárnő volt és kitudja ,hogy jutott el a köztársasági elnöki posztig" Figyelj idiot: NOVÁK KATALIN : Szegedi Tudományegyetem (1999.–2004.), Budapesti Corvinus Egyetem (1996.–2001.), Párizs-Nanterre-i Egyetem Valahogy nem passzol a te tudásodhoz!
Szuperszig
2024. február 20. 20:08
Ma is pont annyit érsz mint anno a körmöd alatt az olajpiszok.
Korrupt Kornél
2024. február 20. 20:05
Abban az időveb az APEH nem járt hozzád valamilyen oknál fogva! Bepótolhatná most!
Korrupt Kornél
2024. február 20. 20:03
Ez hülye lett! TELJESEN EGY IDIÓTA FASZ! Kaptad a besúgó pénzt rendesen!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!