Gyárfás Tamás neve már öt nappal a Fenyő-gyilkosság után felmerült

2024. február 14. 08:32

Hamar feljegyzés készült róla, mégis 26 évet kellett várni az ítéletre.

2024. február 14. 08:32

Az Index Kibeszélőjének volt a vendége Szikinger István ügyvéd, aki szakértőként beszélt a Fenyő-gyilkosságról. Arra a műsorvezetői felvetésre, hogy miért telt el 26 év a gyilkosság és az ítélet között, többek között elmondta, öt nappal a Fenyő-gyilkosság után (az üzletembert 1998. február 11-én gyilkolták meg) Sándor István, a szervezett bűnözés elleni részleg egyik vezetője 

készített egy feljegyzést, amelyben felhívta a figyelmet Portik Tamásra és Gyárfás Tamásra egy ingatlanügy kapcsán. 

Szikinger azt is elmondta, Zsótér Ferencet, a nyomozás korábbi vezetőjét behívták a mostani eljárás során tanúskodni és megkérdezte tőle a bíró, gyakoroltak-e nyomást a nyomozóhatóságra. Zsótér Szikinger István állítása szerint, azt mondta, engedjék meg, hogy erre a kérdésre ne válaszoljon, majd hozzátette, kirúgták a rendőrségtől és munkanélküli lett.

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
antal-2
2024. február 14. 20:34
HORN UTASÍTOTTA KUNCZÉT, HOGY DOSZPOTON KERESZTÜL SIKÁLJÁK EL AZ ÜGYET MERT KELL NEKIK EGY PÁRT TV. EZ LE VAN ÍRVA, KUNCZE BE IS VALLOTTA.
antal-2
2024. február 14. 20:32
EZ A SZÁMZÁRAS FEKETE DIPÓTÁSKA MÁR A 90-ES ÉVEKBEN IS KÖZRÖHEJ VOLT. AMÚGY KÓSER SZALÁMISZSEMLE VAN BENNE.
atti64
2024. február 14. 20:05
A BIROSÁG ALSZIK?????????? MI A FASZT CSINÁLTAK EDDIG?????????????????
nemecsek-3
2024. február 14. 14:29
Most ez novum??? Már a gyilkosság napján is világos volt annak aki, ha csak a hírekből is de kicsit is olvasni tudott a sorok között és nem ájult el Gyárfástól, hogy ő benne van az első háromban, Persze ha valaki abba ringatja magát, hogy csak nem kedvelte Fenyőt amit mindenki tudott és csak a zsebére ütött és az nem bűn, Most épp tévedett, mert ő pontosan tudta hol, kinek kell emlegetni, és a zsebét kellőképp mutogatni, hogy mindenki pontosan tudja a dolgát de azért más sem hülye. A többi a jog csűrés-csavarása. Most ez jött ki
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!