Curtis nevét is felrakta Pottyondy azok közé, akik támogatják a pénteki tüntetést, pedig nem csatlakozik semmilyen politikai megmozduláshoz

2024. február 15. 09:36

„Nem írtam alá semmit, és nem csatlakoztam semmilyen csoportosuláshoz” – reagált a zenész a Facebookon.

2024. február 15. 09:36

Mint ismert, „Odakint most szörnyek járnak – Kiállás az áldozatokért, a gyerekekért, az egészséges társadalomért” címmel hirdetett demonstrációt több közéleti youtuber és influenszer. Az esemény február 16-án, péntek 18 órakor kezdődik, a Hősök terére várják a tiltakozókat. 

Akikről eddig is tudtuk, hogy ott lesznek, és beszédet mondanak, Fancsikai Eszter (Nemekarokbeleszólni), Osváth Zsolt (Zshow Time), Pottyondy Edina, 
Szabó Márton (Jólvanezígy) és Tapasztó Orsi (Nemakarokbeleszólni). De a megmozdulás alatt bejelentkezik majd Baukó Attila Azahriah is. A műsorvezető a Partizán házigazdája, Gulyás Márton lesz.

Pottyondy Edina a Facebookon közölte, hogy több mint 100 híresség állt a tüntetés mellé, amelyet a 444.hu szerdán közölt cikkében is közzétett. 

A listára olyan nevek kerültek fel többek között, mint Till Attila műsorvezető, Radics Péter digitális tartalomkészítő, Fekete Giorgio, a Carson Coma zenésze, Steiner Kristóf újságíró vagy Lakatos Márk stylist. 

Részlet a 444.hu által közölt listából. Fotó: Képernyőfotó

Széki Attila Curtis nevét pedig bár a lista második helyén hozták, a zenész egy Facebook-posztban cáfolta meg, hogy részt vesz az eseményen.

Mint fogalmazott, „A pedofília minden formáját elutasítom, és azt is , ha a gyerekeket politikai célra akarják felhasználni”.

Ezután leszögezte

Nem adom a nevem semmi, ezzel a céllal szerveződő megmozduláshoz, tüntetéshez, politikai állásfoglaláshoz.

Ahogyan eddig, így ezután is kiállok a gyermekek védelme mellett”

„Ne éljen vissza a nevemmel, semmilyen fórumon”

„Nem írtam alá semmit, és nem csatlakoztam semmilyen csoportosuláshoz” 

– nyomatékosította.
„Arra kérek mindenkit, hogy ne éljen vissza a nevemmel, semmilyen fórumon” – zárta bejegyzését az előadó

A vonatkozó posztot alább tekintheti meg:

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Nyitókép: Mandiner/Földházi Árpád

Összesen 163 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina11
2024. február 16. 09:12
A ballibek többek között arról ismerszenek meg, hogy önös érdekeiket mindig hatalmas erkölcsi ködfelhőbe burkolják. Minél nemesebb a cél, világbéke, atommentes föld, kihaló fajok, állati jogok, gyermekszegénység, pedofília, nőellenesség, rasszizmus, antiszemitizmus elleni harc stb, minél nagyobb ERKÖLCSI FELHAJTÁST rendeznek, annál nyilvánvalóbb, hogy még több PÉNZT, BEFOLYÁST, HATALMAT akarnak " Schmidt Mária
Szuperszig
2024. február 16. 07:48
A múlt hétvégén a busók elbúcsúztatták a telet Mohácson, a pestiek előrehozott pride-val teszik ugyanezt. A busók maskaráját ismerjük. A téli pride-ét még nem.
catalina11
2024. február 15. 18:31
végignéztem a 444-en a névsort. Egy tisztességes embert találtam, Curtist, de az ő neve is át van húzva. A többség silány partymagyar....ripacsok és ripacsnők...
Kétes
2024. február 15. 17:58
Potyka néninek nem ez az első húzása.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!