A Ryanair vezérigazgatója hatalmas bejelentést tett Budapesten, majd odaszúrt a Wizz Airnek (VIDEÓ)

2024. február 20. 21:41

O'Leary a videóban úgy búcsúzott: „Üdvözlet Budapestről, ahol mindig süt a nap”.

2024. február 20. 21:41
null

Hat új útvonallal bővíti idén nyáron budapesti menetrendjét a Ryanair és két új repülőgép is érkezik a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre – közölte az ír fapados légitársaság vezérigazgatója egy videóban, melyet a pesti alsó rakparton rögzítettek.

Az immáron 66 útvonalra bővülő menetrendben az eddigiek mellett Frankfurtba, Milánóba, Szkíathosz szigetére, Tiranába, Triesztbe és a portugáliai Faróba is repülhetünk, közvetlenül Budapestről. 

A bejelentésről szóló budapesti tájékoztatón a vezérigazgató azt is megjegyezte, hogy

 az új útvonalakkal a Ryanair lekörözi 2024-ben versenytársát, a Wizz Airt. 

Hozzátette, hogy a magyarországi székhelyű konkurencia útvonalakat szüntet meg és magasabb költségekkel is üzemel. O'Leary a videóban úgy búcsúzott: „Üdvözlet Budapestről, ahol mindig süt a nap”.

Nyitókép: BENOIT DOPPAGNE / BELGA MAG / Belga via AFP

 

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jack Reynor
2024. február 21. 14:30
A két fos közül a Ryanair sokkal korrektebb a Wizzairnél. Nyilván sokszor kényszerből utazom velük, mert adott reptérre nincs más járat.
Almassy
2024. február 21. 03:10
Egy ilyen társaság felhasználóinak a legfontosabb útravaló a "Károsultak kézikönyve"!
patópál
2024. február 20. 22:05
Csődbe ment már ez a hazug féreg?
nempolitizalok-0
2024. február 20. 22:03
Inkább drágábban repülök, de normális időpontokban, nem szarakodva a csomagokkal, normális légitársaságokkal. Nem okoz gondot, ha 30-50%-al magasabb az ár, egy évben max. 4* repülök és max. 2 óra távokban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!